Søk i Aktiv i Oslo

Mirabel – chambre og mezzanin

Inviter til selskap hos fantastiske Mirabel ytterst på Sørenga, kun 8 min gange fra Jernbanestasjonen! Eget chambre for mindre grupper, og hele mezzaninen i 2. etasje kan leies for større selskaper.

Se menyen her.

Chambre Separee

Et flott Chambre Separee som fungerer både til møter og selskap. I deres chambre er det plass til 14 stk, mens hele mezzaninen kan ta opp til 100 gjester. Med utsikt mot Barcode fra hjørnevinduene er dette det perfekte stedet for både dagens lunsjmøte og lukkede selskap.

Selskap og arrangement

Her er mulighetene mange! Hele restauranten har over 500 plasser tilsammen. Hele andre etasje med egen bar kan leies for selskap og arrangementer opp til 100 gjester. Her kan det dekkes på langbord, eller man kan sette sammen ulike grupper. Alt av teknisk utstyr finnes, og dere kan nyte god mat med utsikt til Oslofjorden, Operaen og Barcode.

Mirabel har et gjennomført design og interiør, og restauranten er inndelt i flere områder. Belysningen og stemningen i hele restauranten er spektakulær. Her kan man gjerne nyte glass og champagne i deres «vinbibliotek» og nyte dette i en unik atmosfære på kveldstid.

Sommerfest

Middelhavsstemning på Sørenga! Med stor uteservering rett ved sjøen er stemningen for årets sommerfest satt. Her kan dere også hyre båt og ta med gjestene inn til restauranten via sjøveien.

Ta kontakt for å planlegge årets fest på Mirabel!

Send melding til Mirabel – chambre og mezzanin

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.