Søk i Aktiv i Oslo

Soria Moria

Soria Moria er et stort og flott konferansehotell på toppen av Oslo. Med over 40 års drift fremstår Soria Moria Hotell som et av Norges beste steder for møter, kurs, konferanser og alle typer selskaper.

Med sin plassering øverst i Holmenkollen er det få hotell- og konferansesteder som kan tilby den samme utsikten og beliggenheten.

I tillegg til en stor, gratis parkeringsplass, finner du fasiliteter som et atrium hvor kaffen kan nytes sammen med den vakre utsikten, et godt utstyrt treningsrom, og snart står deres nye og spennende velværetilbud klart. Bassenget pusses for øyeblikket opp.

Møterom og konferanselokaler

Er det noe Soria Moria kan, så er det møter og konferanser. Med lang erfaring som konferansehotell kommer du til et sted som tar dere godt imot. Inkludert i prisen får du alt av teknisk utstyr som står klart.

Fem av plenumsalene har også utstyr for videokonferanse. Her er det bare å koble til datamaskinen /minnepennen og sette i gang. I tillegg er det åpne rom med dagslys og fantastisk utsikt som gjør godt på fagdager.

Her får dere mulighet til å komme og fokusere på det faglige, kombinert med velfortjente pauser med nydelig mat, turmuligheter, tilgang til treningsrom og bar.

Det er også mulig å booke Askeladdens Hus for å gi en eventyrlig ramme rundt eventet. Askeladdens hus er en egen bygning like ved Hotellet og som gir dere plass og rom adskilt fra hotellet.

Mat og drikke under møtene

Stedet tilbyr egne pakker med mat og drikke under deres møter og konferanser. En god og variert frokost skaffer energi til gode møter. De har en stor lunsjbuffet som inneholder det aller meste du kan ønske deg. På veldig rolige dager tilbyr de en 3-retters lunsj i stedet.

Det serveres også velsmakende pausemat dersom tiden mellom måltidene føles litt for lang – og kvelden avsluttes gjerne med en deilig 3-retters middag med gode råvarer og drikkeanbefalinger som står godt til maten man får servert.

Soria Moria tilbyr også mat og vinsmaking. Dette kan også  benyttes som en aktivitet under oppholdet.

Mat og drikke på Hotellet

Kjøkkenet på Soria Moria Hotell legger vekt på tradisjonsrik, men spennende og variert mat. Ethvert møte mellom mennesker blir bedre med gode, energirike og spennende måltider – gjerne med godt drikke til fornuftige priser.

Restauranten på Soria Moria Hotell har 240 sitteplasser, med flott utsikt utover Bærum, Oslofjorden og Sørkedalen.

Overnatting

Med 156 overnattingsrom er det god og romslig plass på hotellet. Her finner du enkeltrom, dobbeltrom og twin rom – samt to lekre suiter. Alle rommene ble totalrenovert i 2013 og holder i dag en moderne og trivelig standard med svært gode senger.

Vinsmaking

Soria Moria tilbyr flere forskjellige kombinasjoner av vinsmaking med eller uten matretter som passer spesielt til drikken. I hovedsak holdes dette i vinkjelleren i Askeladdens Hus sin underetasje, hvor 8 til 12 personer kan teste ganen.

Bryllup og selskap

Soria Moria har også Askeladdens Hus som gir en eventyrlig ramme rundt din fest og ditt bryllup.

Send melding til Soria Moria

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.