Søk i Aktiv i Oslo

SNØ Events

Ønsker du å arrangere et selskap eller event utenom det vanlige? På SNØ får dere alt på samme sted - unike aktiviteter, god mat, møterom og flotte eventlokaler.

Bygg kultur på SNØ

Ønsker dere å bygge en sterk bedriftskultur gjennom aktivitet og hygge? Hva med å legge neste afterwork, bedriftstrening, seminar eller teambuilding til SNØ? Her kan dere kose dere på 36 000 kvm med snø – på alpinski, langrennski eller snowboard.

SNØ kan arrangere både skirenn og langrennsstafett – skreddersydd til din bedrift. Dere finner også Nordens første, og verdens høyeste innendørs isvegg på SNØ. Sammen kan dere forsøke å bestige toppen! En spennende utfordring som byr på adrenalin, samarbeid og mestringsfølelse.

Har dere aldri stått på ski før, eller ønsker å spisse formen opp mot neste bedriftskonkurranse? På SNØ tilbyr de alpint- og langrennskurs for små og store grupper ledet av kompetente instruktører.

Det er så klart også mulig å kose seg på SNØ uten ski på beina. SNØ kan legge til rette for isskulpturering eller afterski for bedrifter og vennegjenger.

Les mer her. 

Møte og konferanserom

I 4. etasje på SNØ tilbyr Thon Hotels lokaler som kan bookes for møter og konferanser med kapasitet for opp til 20 personer. Det er også mulig å arrangere større eventer i Thons restaurantlokale i 3. etasje.

Les mer om lokalene her.

Selskap og events

SNØ tilbyr to flotte restaurantlokaler som passer perfekt for både selskap og events. Restaurantene ligger vegg-i-vegg med løypene og har panoramautsikt til snøsonen.

Det er mulig å booke bord, et mindre chambré eller hele restauranten. Det finnes også mulighet for å booke hele bygget inkludert snøsonen for større arrangementer.

Restaurantene tilbyr lunsj og middag foran peisen i stemningsfulle lokaler. Her kan du lene deg tilbake og nyte alt fra italiensk pizza, til fish ‘n chips eller noe godt å drikke fra baren.

Arrangementer med servering for grupper på opptil 30 personer må forhåndsbestilles.

Les mer. 

Send melding til SNØ Events

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.