SNØ Events

Ønsker du å arrangere et selskap eller event utenom det vanlige? På SNØ får dere alt på samme sted - unike aktiviteter, god mat, møterom og flotte eventlokaler.

Bygg kultur på SNØ

Ønsker dere å bygge en sterk bedriftskultur gjennom aktivitet og hygge? Hva med å legge neste afterwork, bedriftstrening, seminar eller teambuilding til SNØ?

Her kan dere kose dere på 36 000 kvm med snø -på alpinski, langrennski eller snowboard. Dere finner også Nordens første, og en av verdens høyeste innendørs isvegger på SNØ. Sammen kan dere forsøke å bestige toppen! En spennende utfordring som byr på adrenalin, samarbeid og mestringsfølelse.

Har dere aldri stått på ski før, eller ønsker å spisse formen opp mot neste bedriftskonkurranse? På SNØ tilbyr de alpint- og langrennskurs for små og store grupper ledet av kompetente instruktører.

Les mer her. 

Møte og konferanserom

I 4. etasje på SNØ tilbyr Thon Hotels lokaler som kan bookes for møter og konferanser med kapasitet for opp til 20 personer. Det er også mulig å arrangere større eventer i Thons restaurantlokale i 3. etasje.

Les mer om lokalene her.

Selskap og events

SNØ tilbyr to flotte restaurantlokaler som passer perfekt for både selskap og events. Restaurantene ligger vegg-i-vegg med løypene og har panoramautsikt til snøsonen. Det er mulig å booke bord, et mindre chambré eller hele restauranten. Det finnes også mulighet for å booke hele bygget inkludert snøsonen for større arrangementer.

Restaurantene tilbyr lunsj og middag foran peisen i stemningsfulle lokaler. Her kan du lene deg tilbake og nyte alt fra indrefilet av storfe og stekt ørret, til fish ´n chips eller noe godt å drikke fra baren.

Booking av arrangementer med servering for grupper på opptil 30 personer må bestilles på forhånd. Ta gjerne kontakt på; kontakt@snooslo.no

Les mer. 

 

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.