Søk i Aktiv i Oslo

Grefsenkollen Konferanselokaler

Grefsenkollen – der historie, sjarm og Oslos beste utsikt smelter sammen. Her får dere den ultimate rammen rundt møter, kurs eller konferanser. Opplev en unik atmosfære med laftet tømmerarkitektur, spennende restaurant, og en flott panoramautsikt som vil inspirere og begeistre.

Møter, kurs & konferanser

På Grefsenkollen møtes sjel, historie og tradisjon i en imponerende setting.

Enten du planlegger kurs, konferanser eller seminarer, så har Grefsenkollen det dere trenger. De kan by på fire unike møterom som passer for grupper i alle størrelser, og det er også mulig å leie hele Grefsenkollen for eksklusive arrangementer.

Se mer. 

Lokalene

Grefsenkollen har lenge vært kjent som et fantastisk sted å holde kurs og konferanser. Med romslige lokaler, lydanlegg og moderne konferansefasiliteter, er de godt rustet for å imøtekomme dine behov. Den unike beliggenheten gir også en ekstra dimensjon til kreativitet, med den beste utsikten i byen og en atmosfære som puster av historie og tradisjon.

Bygget ble fullført i 1926 og har siden vært et av Oslos mest populære destinasjoner for ulike anledninger. Grefsenkollen er preget av sin laftede tømmerarkitektur, noe som gir rommene en varm og sjarmerende karakter.

Alle møterommene er utstyrt med Wi-Fi og moderne AV-utstyr.

Les mer om de ulike lokalene. 

Mat & Drikke 

Alle måltider blir servert i den sjarmerende Peisstuen hvor husets restaurant ligger. Dette er et av husets største rom – men gir en lun atmosfære som gir rom for diskusjoner og refleksjoner. Her er det virkelig mulig å roe ned etter en kreativ dag.

Aktiviteter

Ønsker dere en innholdsrik pause i løpet av dagen kan Grefsenkollen by på flere spennende muligheter.

Her kan dere konkurrere i musikk-quiz, prøve petanque, eller spille shuffleboard i OverOslo bar.

 

Send melding til Grefsenkollen Konferanselokaler

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.