Søk i Aktiv i Oslo

Losby Gods Kurs og Konferansehotell

Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg – et konferansehotell bare 20 minutters reise fra Oslo sentrum. Hit kan du legge både små møter og større konferanser.

En landevei slynger seg gjennom et vakkert landskap av åker og skog. Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg – et konferansehotell bare 20 minutters reise fra Oslo sentrum og kun 10 minutter fra Lillestrøm.

De tilbyr også en rekke morsomme aktiviteter som vekker konkurranseinstinktet og som utfordrer arrangementets deltakere.

Moderne møterom for kurs og konferanse

Losby Gods tilbyr 16 konferanselokaler i varierende størrelse med kapasitet fra 2 til 180 personer.  Møterommene har alle sin personlige stil, og befinner seg enten i den historiske delen av godset eller i den nyere delen. Innenfor gamlegodsets tømmervegger ligger tidligere gjesterom som i dag er flotte og funksjonelle konferanserom. Her ligger alt til rette for et godt arbeidsmiljø, vinter som sommer – året rundt.

Uansett hvilken del av godset du ønsker å holde kurs eller konferanse i, oppfyller alle møterommene dagens krav til lys, lyd og luft, og det er selvfølgelig tilrettelagt med alle tekniske fasiliteter.

Teambuilding som engasjerer

Ta med medarbeiderne dine på teambuilding som forbedrer både arbeidsmiljø og samarbeidsevner. Losby Gods tilbyr et stort utvalg aktiviteter, og hjelper deg gjerne med å skreddersy ditt teambuilding-arrangement.

Losby Gods befinner seg i landlige omgivelser plassert på et av Norges beste golfanlegg.

Det er mange muligheter for teambuilding-aktiviteter, uansett om dere vil ut i den vakre naturen rundt godset, løse hotellets kriminalgåte, vil gjennom en mental hinderløype eller andre spennende aktiviteter både innendørs og utendørs.

I restaurantstuen Vinterhagen kan du og dine kolleger nyte et deilig måltid som runder av dagens teambuilding aktiviteter.

Kost og losji

Når det er tid for litt påfyll, kan kjøkkenet servere deg og dine kolleger en hjemmelaget og tradisjonsrik frokost, lunsj og middag. Dersom det er ønskelig å også tilby deltakerne pausemat, har de en egen meny som tilbyr fristende alternativer som nystekte vafler, smørbrød, wraps, varme wienerbrød, forfriskende smoothies og frukt.

Ved ønske om overnatting tilbyr Losby Gods 70 komfortable og moderne værelser i ulik størrelse, hvor du og dine kolleger kan lade batteriene til neste dag.

Losby Gods skreddersyr gjerne et opphold for deg og dine kolleger med aktiviteter, møterom og værelser – enten dere er en liten eller en stor gruppe. Benytt skjemaet og send oss en forespørsel, og du vil motta et uforpliktende tilbud iløpet av kort tid.

Send melding til Losby Gods Kurs og Konferansehotell

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.