Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Pianoskole

  • Oslo Pianoskole Vis kart

Oslo Pianoskole ligger i hjertet av Oslo og er en moderne, fleksibel og tidsrelevant skole. Det er viktig for skolen at undervisningen alltid er morsom og engasjerende, samtidig som det holder et høyt faglig nivå, slik at at læringsutbyttet for eleven blir maksimalt!

Påmeldingsalternativer

Vi tilbyr 3 ulike alternativer for påmelding; Fast elev, nettundervisning og booking. Vi ønsker å være en aktuell skole for alle og enhver, og håper at et av disse alternativene passer godt for deg:

oslopianoskole7

 

Fast elev

«fast elev» er det mest populære alternativet! Dersom du ønsker å se en solid og jevn utvikling, og blir tett fulgt opp over tid, bør du velge dette alternativet. I tillegg til at du får halv pris på første time, er det flere andre fordeler ved å melde seg opp som fast elev:

Lærertilgang: Som fast elev har du tilgang på lærer også mellom hver undervisning. Spør om ting når du sitter fast og få svar, så slipper du å vente helt til neste time. Lærer kan svare med både video og tekst.

Jevn utvikling: I Oslo Pianoskole har vi tro på at målrettet arbeid over tid, vil gi gode resultater! Vi har sett at de som melder seg opp som fast elev opplever en jevn utvikling, og når målene sine raskere enn de som bare har timer av og til

Tidspunkt: “Fast elev” er det eneste alternativet som tilbyr undervisning på ettermiddagen. Dette gjør at du kan komme på pianotime etter du er ferdig på jobb eller skole. Med dette alternativet vil du altså få et fast tidspunkt ukentlig!

Nettundervisning

Vi er glade for å kunne tilby nettundervisning hos oss! Teknologien har kommet langt, og det er nå fullt mulig å gjennomføre pianotimer over nettet med høy kvalitet. Det finnes mange fordeler ved å velge nettundervisning! Her er noen av de:

Hjemme: Undervisningen vil skje i ditt eget hjem. Du slipper altså å reise noe sted! Det sparer du både tid og penger på. Så lenge du har en skjerm og et piano tilgjengelig er du “good to go.”

Gjør opptak: Du har muligheten til å gjøre opptak av hele eller deler av undervisningen. Bare trykk på “opptak”-knappen mens undervisningen foregår, så vil videoen bli lagret lokalt hos deg, og du kan se den igjen så mange ganger du ønsker.

Pris: Du sparer ikke bare kroner i reisevei, men du betaler også mindre for selve undervisningen.

Booking

Booking er gunstig for deg som ønsker å ha pianoundervisning, men som har vanskelig for å ha det til samme tidspunkt hver uke. Det er for eksempel en perfekt løsning for deg som er:

Student: Mange studenter har variable uker, og har ofte også noen timer med dødtid mellom forelsningene. Ved å bruke vårt booking-alternativ kan du legge opp pianoundervisningen etter din timeplan!

Turnus-arbeider: Det samme gjelder for de som jobber i turnus. Ukene er gjerne variable, og det er vanskelig å binde seg til et fast tidspunkt. Da kan booking være en god løsning!

Nysgjerrig: Hvis du er nysgjerrig på om piano er noe for deg kan du booke en enkelttime for å se hvordan det oppleves. Det er feks mulig å booke en enkelttime i første omgang, for deretter å melde seg opp som fast elev hvis det gir mersmak!

Hvor skjer undervisningen?

All undervisning utenom nettundervisning skjer på Øvingshotellet i Oslo. Det ligger sentralt på Schous plass i Oslo og består av 49 lydisolerte øvingsrom i forskjellige størrelser. Dette er behagelige rom med akustisk piano installert. Her er alt lagt til rette for gode undervisningstimer!

Adresse: Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

Mobil-app

Vi har en mobilapp! Med denne kan du enkelt gjøre bookinger, kommunisere med lærer og holde deg oppdatert på alt som skjer i Oslo Pianoskole. Hvis du har meldt deg opp som fast elev, eller ønsker å gjøre bookinger anbefaler vi at du skaffer deg appen!

 

oslopianoskole8

 

Velkommen til oss

Vi håper at du har lyst til å teste oss ut! Vi lover å gjøre vårt ytterste for å imøtekomme dine ønsker og behov. Hvis du skulle ha noen spørsmål må du ikke nøle med å ta kontakt med oss – enten på mail eller telefon!

Send melding til Oslo Pianoskole

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.