Søk i Aktiv i Oslo

Superinstruktørene

Superinstruktørene tilbyr undervisning i mange forskjellige instrumenter og i musikkprodusjon. Her får du instruktører som møter elevene på det nivået de er, med tett og god oppfølging. De tilbyr også hjemmeundervisning.

Superinstruktørene har et helt spekter av undervisning innenfor musikk og kops.  Superinstruktørene tilbyr undervisning i trommer, piano, tverrfløyte, klarinett, trompet, grovmessing, saksofon og gitar. De tilbyr undervisning i grupper, og også hjemmeundervisning.

Les om de ulike kursene her

En er superinstruktør er instruktør som er trent til å se eleven. De er flinke og engasjerte  slik at du kan være trygg på at du får undervisning av en virkelig Superinstruktør.

Gratis prøvetimer i august og september

Superinstruktørene tilbyr en gratis og uforpliktende prøvetime (30 min) på instrumenter under i hele august og september på Øvingshotellet i Oslo. Dersom det passer bedre for deg at vi kommer hjem og underviser i din egen stue, gjør de gjerne det.Superinstruktørene tilbyr en gratis og uforpliktende prøvetime (30 min) på instrumentene under i hele august og september på Øvingshotellet i Oslo. Dersom det passer bedre for deg at de kommer hjem og underviser i din egen stue, gjør de gjerne det.

“It takes a village to raise a child”,  lyder et beskrivende afrikansk ordtak. Hos Superinstruktørene er det viktig å samle flinke og positive instruktører med undervisningserfaring som er vante med å “se” eleven. Daglig leder Stian Larssen forteller at grunntanken bak Superinstruktørene er at han ønsker å finne de instruktørene han selv vil ha spilletime hos, og som han gjerne skulle sendt sine barn til.

Samarbeid med elev

Der andre musikkskoler sier at eleven selv skal få bestemme opplegg, sørger Superinstruktørene for å følge et opplegg de vet fungerer. På samme måte som du ikke forteller rørleggeren din om hvordan han skal fikse krana, er det viktig at det er instruktør som setter opplegg, men gjerne i samarbeid med elev/foreldre. Musikkglede står hele tiden i fokus.

Alle som jobber for Superinstruktørene har holdt på med musikk i mange år, og de aller fleste har studert eller studerer musikk.

Piano

Som pianoelev på superinstruktørene vil du lære om alle de forskjellige rollene en pianist kan ha i forskjellige typer musikalske settinger. Uansett sjanger vil du lære det grunnleggende du trenger når det gjelder teknikk, notelære og gehør.

Les mer her

Gitar

Få gitarkurs enten på lokasjon eller hjemme. Om du er nybegynner, eller ønsker å bli bedre får du det du trenger her.

Musikkproduksjon

Kursene i musikkproduksjon for barn og unge sår et lite frø i ditt barn, gir dem verktøy for å komponere selv og leke med musikk på datamaskin eller iPad. Selv om tidligere musikkunnskap i seg selv ikke er avgjørende for å delta på disse kursene, er det en fordel om eleven spiller/har spilt et instrument.

Les mer her

Flere instrumenter

Superinstruktørene tilbyr undervisning i trommer, piano, tverrfløyte, klarinett, trompet, grovmessing, saksofon og gitar.

Se oversikt over alle instrumentene her

Hjemmeundervisning

Er du avhengig av å være hjemme for å motta undervisning? Sliter du med logistikken og tidsklemma? Har du oppdaget at private kulturskoler fakturerer like mye for sin undervisning som det koster å få en ekte Superinstruktør hjem til deg?, slik at du sparer tid, i tillegg til penger og miljø, til kjøring, parkering og venting?

Superinstruktørene kommer hjem til deg og underviser deg i din egen stue! De tilbyr hjemmeundervisning innen alle sine instrumentgrupper

Les mer her

Send melding til Superinstruktørene

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.