Søk i Aktiv i Oslo

Frisør Oslo – Trenger du frisør? Her finner du ulike salonger

Er du på utkikk etter frisør Oslo?  Mange av oss er opptatt av hvordan vi ser ut på håret. Med håret kan du få et helt nytt image. Valg av frisør Oslo er viktig for at man skal bli fornøyd med resultatet. Det er ingen grenser for hva man kan gjøre med håret i dag.  Det er blant annet, farging, klipping, bleking, krølling, retting og hårforlenging (også kalt hair extensions).

Det er mange frisører i Oslo, og det kan være vanskelig å bestemme hvem man skal gå til. Derfor har Aktiv I Oslo samlet noen av de beste salongene på denne siden, slik at du enkelt kan kikke på utvalget og velge den den frisøren som passer deg best.

Pleie og velvære

Å være hos frisøren er velvære, og man skal kunne nyte det. Når man gå ut av salongen føler man seg forfrisket og fornyet. Mange bruker frisør når de skal gifte seg. Da blir man stylet, frisert og sminket. Skal du gifte deg kan det lønne seg å være tidlig ute med å bestille time for å være sikker på at du får den frisøren du ønsker deg.

Hos frisør Oslo kan du behandle øyebryn og øyevipper med farging, forlenging, voksing og forming. En frisør tilbyr gjerne sminking i tillegg. Hos flere salonger kan de også hjelpe deg når det kommer til den store dagen, nemlig bryllupet. De tar seg av hår og makeup, mens du kan fokusere på alt det andre som må på plass.

Rimeligere hårpleie

For å bli frisør kreves det fagbrev. Derfor er det mange frisørsalonger i Oslo som har lærlinger. De tar redusert pris i forhold til hvor lenge de har vært lærlinger, så da er det mulighet for å få den nye frisyren litt rimeligere.

Her kan du også finne ulike spabehandlinger i Oslo.