Søk i Aktiv i Oslo

Bare Flyt Majorstuen

Bare Flyt på Majorstuen i Oslo er et moderne wellness senter som tilbyr floating, kryoterapi, infrarød sauna, massasje og kropps-og ansiktsbehandlinger.

Du finner de i Holmboes gate 1 kun 50 meter fra Bogstadveien. Parkering i gate hvis du kommer med bil.

På Majorstua tilbys floating, kryoterapi, infrarød sauna og massasje. Begge floatingrommene er store nok for to personer, men kan også bookes for én.

De har også en avdeling på Sagene. Les mer om den her.

Massasje

Her kan du få både eget massasjerom, eller ta med partneren for en parmassasje.

Badstue

Her finner du en infrarød sauna. Den kan nytes sammen med en du er glad i, eller helt alene. Det er en helt privat sauna, der du kan lese, sitte i stillhet, eller høre på din egen musikk via bluetooth. Det er dusj i dette rommet.

Floating

Floatingrom med god plass, høyt under taket med firkantet basseng. Tanken er lik den i Rom II på Sagene, så den kan bookes for en singel eller duofloat. Det er to dusjer i dette rommet, samt mulighet for stjernehimmel. I det andre floatingrommet finner du deres floataround tank, et rundt basseng med kapasitet for to personer. Her er det også luftig og romslig, med to dusjer og mulighet for stjernehimmel. Den kan bookes for enten singel eller duo float. Mange elsker følelsen av å miste retningsansen i den runde flytetanken, og mener de kommer mindre bort i kantene.

Hva er floating?

En hektisk hverdag gjør noe med deg, og stress har blitt en ny folkesykdom. Hvis du er på jakt etter en rask måte og finne roen igjen, er floating supert. Mange opplever at de oppnår en meditativ tilstand under floating, helt uten trening eller tidligere erfaring med dette. Roen man får vil man kunne ta med seg videre i hverdagen.

Prinsippet er enkelt. Du legger deg i høykonsentrert saltvann som gjør at du flyter. Vannet holder kroppstemperatur og etter kort tid kjennes det som om du svever! Om man ønsker kan man skru av lyset og få det helt mørkt. Det gjør at du er avskjermet fra alt som ellers tar oppmerksomheten din, og både hjerne og muskler får optimal hvile.

Hjernen vil nyte stillheten og du vil kjenne kreftene komme tilbake. Du vil merke at stresset som har satt seg i kroppen vil løsne litt og litt. Floating gir deg fokuset tilbake og nettopp derfor er det er blitt særlig populært blant alt fra toppidrettsutøvere og kunstnere til finansmenn.

Ansiktsbehandlinger

Her utføres det individuell massasje, skrubb og ansiktsbehandlinger. Det er også dusj i dette rommet.

Les mer om ansiktsbehandlingene her

Send melding til Bare Flyt Majorstuen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.