Søk i Aktiv i Oslo

AGNI Maria Andersen

Her får du blant annet behandlinger innen healingmassasje, klassisk massasje, velværemassasje, og du kan delta på medisinsk yoga.

Healing – Massasje – Yoga

Om terapeuten:

Bak healing-massasje.no står AGNI, som drives av Maria Andersen. Det er et lite personlig firma med store visjoner om å gjøre Norge til et sunnere land på alle plan – med fokus på hvert enkelte menneske.

Les mer om terapeuten.

Healingmassasje

Healingmassasje er massasje med bruk av healing energi. Healingmassasje er avslappende og avspennende, øker velvære og stimulerer, frigjør energi samt følelser. Denne formen for massasje utføres alltid med den hensikt å balansere mennesket på alle plan – fysisk, mentalt og åndelig.

Hvordan skjer healingmassasje?

Healingmassøren og klienten skaper en egen energiforbindelse, og massasjen utføres i rolig, meditativ tilstand. Av teknikker brukes det vanlig klassisk massasje samt østeninspirerte teknikker. Massasje er viktig fordi i kroppen bor følelses- og tankemønstrene våre, både bevisste og ubevisste.

Hvilken massasje skal man velge?

Når du kommer på behandling for første gang – snakker dere sammen om din helsesitiasjon og hva ønsker du massasje for. Sammen finner dere en riktig behandling for deg, eller kombinasjon av behandlinger. Her er beskrivelse av massasjetyper:

  •  Klassisk muskel massasje – massasje langs viktigste muskler i kroppen. En røffere type massasje, slik at du kjenner grepene godt. Utføres i en raskere tempo enn healingmassasje eller aromamassasje. Øker blodsirkulasjon og gir energi. Ved massasje brukes det litt baseolje. Kan kombineres med musketerapi og triggerpunkbehandling ved behov.
  • Healingmassasje – klassisk massasje med bruk av healing energi. Utføres med myke men faste grep, gir ultimate følelse av velvære. Følelsen etter massasje beskrives av flere som “avslappet og lettet”. Utføres med baseolje (evt. eteriske oljer). På slutten av massasje gis det 5 min med healing uten berøring. Les mer her. Kan kombineres med meridianmassasje.
  • Velværemassasje – klassisk massasje. Utføres med myke men faste grep, gir ultimate følelse av velvære. Hjelper å stresse ned og finne roen i degselv. Utføres enten med eteriske oljer etter behov og ønske eller bare med baseolje.
  • Tui Na massasje – kinesisk medisinsk energimassasje. Virker avslappende og balanserende. Trykk på punkter langs meridianenergibanene i kroppen, avhengig av ditt behov. Passer for alle. Utføres på klær. Kombineres gjerne med akupressur (akupunktur uten nåler). Kan også kombineres med healing. Les mer her.
  • Muskelterapi (triggerpunkt behandling) – manuel manipulasjon av muskler for å løse opp muskelspenninger / muskelknuter for bl.a. å bedre muskelens funksjon og koordinasjon. Jeg bruker kombinasjon av muskelmassasje, triggerpunkbehandling og terapeutisk muskeltøyning. Kan kombineres med klassisk massasje, healingmassasje, meridianmassasje eller kopping. Les mer her.
  • Meridianmassasje – massasje langs meridianbaner over hele kroppen (rygg, armer, bein, hode). Fjerner eventuelle blokkeringer og gir mer energi. Utføres med olje. Kan kombineres med healing. Les mer her.
  • Lymfemassasje – massasje virker avgiftende, drenerende og derfor er bra for vektredusjon, stimulerer immunsystemet, forbedrer stoffskiftet, strammer opp hud og underliggende vev. Den demper smerte og øker bevegeligheten. Kan med fordel kombineres med kopping.
  • Kopping detox massasje: Dyp massasje med gummikopper som beveges på kroppen. Øker blodsirkulasjon i dype bindevevslag. Oppleves som sterkt varmende. Kopping kan med fordel kombineres med musketerapi, lymfemassasje eller vanslig klassisk massasje. Les mer her.

Medisinsk yoga – yoga som medisin

Medisinsk Yoga er en myk, men allikevel kraftig yoga som passer alle. Det er en terapeutisk form for yoga. Selv de som har fysiske begrensninger som for eksempel prolaps, whiplash, rullestol, MS, ME, osv har stor nytteverdi og effekt av Medisinsk yoga. Denne formen for yoga leger og healer i dybden og er meget effektfull og styrkende.

De tilbyr Mediyoga kurs, Yin yoga og individuelle timer i Medisinsk Yoga i Oslo sentrum, på Grünerløkka, og mediyoga på Oslo østkant – på Hellerud (Haugerud / Tveita).

Les mer om alle de forskjellige kursene.

 

balanse_yoga1

Behandlingssteder i Oslo

Healing-Massasje, Rådhusgata 28, 0151 Oslo, 2.etg
(over The Dubliner – like ved Christianiatorget og Gamle Rådhus)
Tog til Oslo S, tbane til Stortinget.

Timebestilling på email eller SMS på 99 31 34 37 Maria Andersen.

Om du ikke får svar på telefin så send sms eller legg igjen en beskjed på telefonsvareren, da de antageligvis er opptatt med en klient.

Grünerløkka Senior senter
(forbeholdt senterets brukere fra kl. 8.30-15.30)
Thorvald Meyers gt. 38 (like ved Olaf Ryes plass, vis-a-vis Godt brød)
Ta trikken 11,12,13 til Olaf Ryes plass
Torsdager, kl. 08.30-15.30
Timebestilling email eller 23 12 17 30 (9.00-15.30).

Om det ønskes time, utenom de oppgitte tidene – vennligst ta kontakt på email eller sms på 99313437.

 

 

Send melding til AGNI Maria Andersen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.