Søk i Aktiv i Oslo

Barratt Due musikkinstitutt

Barratt Due musikkinstitutt har pedagoger i verdensklasse, og et tilbud som spenner fra babygruppe til bachelorgrad i utøvende musikk.

Barratt Due musikkinstitutt har ikke musikk-aldersgrense, her er alle velkomne fra 3 måneder og oppover. I deres musikkopplæring for barn setter de musikkglede, mestring og musikkopplevelse i fokus.

Les mer deres tilbud her

Musikklek

Barratt Due musikkinstitutt tilbyr ukentlig musikalsk lek og samspill for barn i alderen 3 måneder til 5 år. Barn fra tre måneder reagerer spontant på musikk, og musikkundervisningen bygger på glede og at man gjennom musikken får utløp for tanker, følelser og fantasi.

Dyktige pedagoger tilpasser undervisningen etter barnas utvikling og legger til rette for musikkglede. Gruppene deles inn etter alder, og musikkpedagogen tilpasser undervisningen til gruppene.

Les mer om musikklek.

Instrumentalopplæring

Instrumentalopplæringen ved Barratt Due musikkinstitutt gir nybegynnerundervisning og samspill for 1.-4. klassinger. Dette tilbudet passer for familier som vil satse på musikk som en del av barnets hverdag.

Instrumentalopplæringen har musikkgruppe/samspill og individuell undervisning for nybegynnere fra 6 år på fiolin, bratsj, cello, kontrabass, piano, horn, obo og fagott.

Les mer om instrumentalopplæring

 

Musikk på Majorstuen skole

Elever som er motiverte for å fordype seg videre innen musikk, kan søke Musikk på Majorstuen skole. Majorstuen skole tilbyr, i samarbeid med Barratt Due musikkinstitutt, grunnskoleopplæring på 5.-10. trinn med særlig tilrettelagt opplæring for talenter i klassisk musikk.

Les mer om Musikk på Majorstuen skole

Foto: BDM (Thea Gunnes)

Send melding til Barratt Due musikkinstitutt

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.