Søk i Aktiv i Oslo

Alex Sushi Solli Plass Restaurant

En unik sushirestaurant på Solli Plass. Her kan ny nyte førsteklasses sushi enten som gjest i restauranten, som take away, eller inviter til selskap i deres eksklusive selskapslokaler i kjelleren.

Alex Sushi på Solli Plass ble åpnet vinteren 2001, og har gjentatte ganger blitt kåret til en av de beste sushirestaurantene i verden.

De bedriver en kompromissløs jakt på de beste råvarene markedet kan oppdrive, kombinert med et ønske om å gi gjestene en bedre opplevelse hver gang de besøker restauranten.

De beste plassene finner du i hjertet av restauranten – nemlig i den ovale sushidisken i midten av lokalet. Her får gjestene førsteklasses utsikt når kokketemaet tryller frem små kunststykker i form av sashimi, nigiri og maki.

Alex Sushi inviterer også sine gjester til flere eksklusive, lukkede arrangementer. Her kan du oppleve en rekke unike kombinasjoner av mat, vin og underholdning! Arrangementene vil variere fra winemakers dinners til konserter og gjestespill med kokker fra hele verden.

Restauranten er kanskje aller mest kjent for den sorte menyen sin – som gir et spektakulært smaksbilde av eksklusive råvarene og innovative retter.

 

 

Send melding til Alex Sushi Solli Plass Restaurant

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.