Søk i Aktiv i Oslo

Nodee Sky

Her har du mulighet til å leie lokaler til din fest og ditt selskap med spektakulær utsikt over Oslo. I 14. etasje er det rundt 50 sitteplasser med 360 graders utsikt mot hovedstaden som gir det lille ekstra til din spesielle kveld.

Utendørs Lounge og SKY bar

13 etasjer over bakken finner du en stilig, utendørs lounge, en sky-bar som servererer friske cocktails og en utsikt til å måpe av.

Her er det også mulig å ordne med stående tilstelninger til lunsj eller middag med fingermat for mellomstore grupper som ønsker av avslappende atmosfære.  I etasjen over finner du en intim restaurant som serverer herlig mat fra det japanske Washoku-kjøkkenet. Flott interiør, god service, stort utvalg i vin og nydelig mat skaper en minneverdig kveld.

Nodee Sky

Sommerfest

Ha den ultimate sommerfest i den utendørse loungen i 13. etasje. Nyt mat, drikke og deilig sommervær mens sola går ned over Oslo by.

Utleie av lokalene

Her har du mulighet til å leie lokaler til din fest og ditt selskap med spektakulær utsikt over Oslo. I 14. etasje er det rundt 50 sitteplasser med 360 graders utsikt mot hovedstaden som legger det store ekstra til din spesielle kveld.

Chambre Separee

Restauranten har også et chambre separee som tar inntil 13 personer om du ønsker en mer privat atmosfære. Restaurantsjefen hjelper gjerne til med å tilpasse en passende vinmeny.

Ta kontakt ved spørsmål eller forespørsler, så får du hjelp med videre planlegging.

 

Send melding til Nodee Sky

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.