Søk i Aktiv i Oslo

ASIA Aker Brygge

Du finner Asia på Aker Brygge, byens mest pulserende restaurant- og barområde. Asia er kjent for sine spennende og eksotiske småretter – som kan nytes mens man ser på folkelivet på brygga.

På Asia kan du få mat som er inspirert av sør-øst Asiatiske kjøkken og som serveres på sosialt vis med deling rundt et hyggelig bord.

Prøv gjerne ut deres Taquitos eller house maki rolls – de er verdt å komme tilbake for. Servitørene der er eksperter på å sette sammen et smakfullt måltid.

Selskapslokaler

Hos Asia er det mange spennende muligheter for både selskap og events. Her er hele andre etasje tilgjengelig for utleie. Til sammen er det plass til 240 personer. Men det er også fullt mulig å arrangere mindre, lukkede selskap. Om det er julebord, firmaarrangement, møter eller bryllup så kan ditt arrangement arrangeres her.

Chambre separee

På Asia Aker Brygge har de et stort chambre separee i 2. etasje – med den flotteste utsikten mot rådhuset, festningen og Oslofjorden.

Her tilrettelegger de nå for frokostmøter, lunsjmøter og konferanser i tillegg til firmafester, julebord og sommerfester.

Kapasitet konferanse:
Kino: 80 pers
Klasse: 50 pers
Styrebord: 24 pers

For større selskaper leier de også ut hele andre etasje eller hele restauranteen. Ta kontakt gjennomgang av ditt neste arrangement så ser de gjerne på løsninger sammen med deg.

Afterwork på ASIA

Hver fredag fra 16.00 og utover har ASIA after work som kalles «TUNE into the weekend». Her er det hyggelige priser på mat & drikke, god stemning og DJ som sørger for kul musikk. En perfekt møteplass på vei fra jobb eller på vei til middag.

Send melding til ASIA Aker Brygge

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.