Søk i Aktiv i Oslo

Hotel Bristol

Hotel Bristol er et av Oslos mest tradisjonsrike hoteller med variert utvalg av flotte lokaler i hjertet av Oslo sentrum.

På Hotel Bristol har små og store anledninger har blitt feiret i 100 år. De har flotte selskapslokaler i alle størrelser og huser stadig alt fra mindre middager til store eventer.

Bristol Hall

Deres moderne storsal med plass til 340 personer til middag. Her er mulighetene mange og det meste kan ordnes til ditt arrangement.

Bristol Hall kan også deles i to, Haakon og Maud, og har da plass til 120 personer i hvert lokale. De store lysekronene kan senkes og setter en fin stemning over lokalet.

I tillegg er Bristol Hall utstyrt med fasiliteter som scene, lyssetting, mikrofon, LED skjermer og BOSE høyttalere.

Dette er lokalet for de store anledningene!

Festsalene på Hotel Bristol

I andre etasje på Hotel Bristol finner du den storslåtte selskapsavdelingen som står slik den ble bygd i 1920.

Festsalene, Store og Lille Festsal, har en klassisk stil med rosetter og lysekroner i taket, utsmykninger og lysestaker på veggene. Lokalene, som også inkluderer Mauriske Ballsal, kan ta imot inntil 160 personer til middag.

Begynn med aperitiff i Lille Festsal, for deretter å ta selskapet til middag i Store festsal. Avslutt kvelden på dansegulvet i Mauriske Ballsal, et flott og ærverdig lokale med veggmalerier håndmalt av Paul Ansteinsson i 1920.

Hjørnestuen med tilhørende salonger

Hjørnestuen på Hotel Bristol passer for mindre selskap og bryllup for opptil 40 personer. Start med aperitiff i Rosenkrantz før dere trekker inn i Hjørnestuen for en bedre middag.

Langbordet er dekket med sølv og friske blomster, maten blir servert på fat og dere blir fulgt opp med personlig service fra ankomst til avskjed.

Hjørnestuen er blant lokalene som står slik det ble bygget i 1920, og det har gjennom tidene vært fylt av latter, glede og sene kvelder. Her er det mye historier i veggene – hva med å skape deres historier i dette klassiske lokalet?

Hotel Bristol tilbyr også flotte lokaler for kurs og konferanser. Det kan du lese mer om her.

Send melding til Hotel Bristol

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.