Søk i Aktiv i Oslo

HI Oslo Haraldsheim

Omgitt av grønne omgivelser finner du HI Oslo Haraldsheim i trygge og pene omgivelser og med en praktfull utsikt oven byen og fjorden. Kun fire kilometer fra sentrum.

Kurs og konferanse

Haraldsheim er populært for kurs og konferanser for organisasjoner, foreninger, næringslivet og kommunen.

Her kan man kombinere møte- og overnattingssted for sine ansatte og tilreisende. Lokalene finner du i rolige omgivelser og er velegnet til effektive kurs for 5 – 100 personer.

Lokalene settes opp etter ditt ønske. Her finnes høyttaleranlegg, prosjektor, lerret, flippover/whiteboard og trådløs internettoppkobling – alt inkludert i deres kurspakke.

Kurspakke inkluderer også kaffe, te, vann og frukt på starten av møtet, etterfulgt av lunsj og kake på ettermiddagen. Ønskes andre løsninger, finnes et godt utvalg av serveringsalternativer som settes sammen etter deres ønske.

Haraldsheim har fem kurslokaler. Det største lokalet kan ta opptil 100 personer i kinooppsett.

Glassgården:
Deres største møterom med kapasitet for opptil 80 personer i kinooppsett. De anbefaler maks 60 personer i klasseromsoppsett. Lokalet er lyst og fint.

Utsikten:
Deres nyeste lokale. Det ligger i annen etasje med utsikt over Oslofjorden. Kapasiteten her er rundt 45 – 50 i kinooppsett og 35 – 40 i klasseromsopsett.

Lille spisesal:
Har kapasitet til ca 30 – 35 i kinooppsett og 20 – 25 i klasseromsoppsett. Lokalet er lyst og fint.

Kjellerstuen:
Litt mørkere enn de andre lokalene. Kapasiteten er rundt 45 i kinooppsett og 35 – 40 i klasseromsoppsett.

Les mer om lokalene. 

Overnatting i idylliske omgivelser

Vandrerhjemmet ligger i trygge og pene omgivelser  med praktfull utsikt over by og fjord. Plassen er et ideelt utgangspunkt for turer i marka både sommer og vinter, og passer godt for skoleklasser, familier, par og individuelt reisende. Stedet er ideelt som utgangspunkt for turer til fots eller på sykkel i skog og mark.

Her finner du:

– Rom med 1 til 4 senger, og flere har eget bad.
– En stor frokostbuffét inkludert i prisen.
– Gode buss- og trikkeforbindelser.
– Gratis parkeringsmuligheter for biler og busser.
– Et rusfritt miljø og en uformell atmosfære.
– Trådløst Internett, TV-stue.
– Eget nytt gjestekjøkken.
– Vaskemaskiner og tørketromler.

Gjestekjøkken og urtehage åpen for gjester

Her finner du et flott gjestekjøkken, hvor du kan lage mat med andre gjester. En nydelig urtehage, frukt og bær er anlagt til gjestenes fri benyttelse. Det nyeste prosjektet i hagen er økologisk dyrkede jordbær og brokkoli i «urban gardening style».

Ankomst og parkering

Vandrehjemmet har gode forbindelse med offentlig transport, flybuss fra Gardemoen, bybuss, trikk og T-bane. De har gratis parkering for gjestene, også for busser.

Send melding til HI Oslo Haraldsheim

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.