Oslo Kongressenter

Et topp moderne konferansesenter med perfekt beliggenhet midt i Oslo sentrum. Velg blant over 20 lokaler i ulike størrelser som passer til alt fra mindre møter til større konferanser, kongresser, julebord, banketter, kick-off og ulike events.

Møtelokaler

På Oslo Kongressenter er de opptatt av gode og profesjonelle løsninger for sine kunder. Det er ekstremt viktig at det tekniske utstyret fungerer 100 %, slik at du som møteplanlegger kan føle deg trygg på at arrangementet går smertefritt. Her kan du holde mindre møter eller større kongresser, fra 9 til 1000 personer.

Med teknisk utstyr av ypperste klasse kan du som møteplanlegger føle deg trygg på at arrangementet går smertefritt.

Les mer her

Selskapslokaler

Oslo kongressenter kan skreddersy ditt arrangement, enten du er 30 eller 1000 personer. Med flere forskjellige saler i ulike størrelser kan de tilrettelegge for det perfekte arrangement, enten det er julebord, eventer, kick-off eller andre selskaper.

Les mer her!

Mat og drikke

God mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen og essensielt for et vellykket arrangement. De fleste kursdeltakere har høye forventninger og setter pris på å bli positivt overrasket.

Oslo Kongressenter har eget profesjonelt kjøkken som alltid sørger for å tilberede og servere god og nok mat til alle, og kan tilby alt fra fingermat til 3-retters bankettmiddager.

Har du spesielle ønsker, spesial komponerer de gjerne en meny perfekt tilpasset ditt arrangement.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.