Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Kongressenter

Et topp moderne konferansesenter med perfekt beliggenhet midt i Oslo sentrum. Velg blant over 20 lokaler i ulike størrelser som passer til alt fra mindre møter til større konferanser, kongresser, julebord, banketter, kick-off og ulike events.

Møtelokaler

Oslo Kongressenter holder til midt i Oslo sentrum og tilbyr over 20 møte- og selskapslokaler i ulike størrelser. Med kapasitet på over 1000 personer, samt et stort utvalg av mindre, intime møterom og saler har de garantert et lokale som passer til det dere planlegger.

De siste årene har de brukt store ressurser på å pusse opp og fornye fasilitetene, og fremstår i dag som et meget moderne og fleksibelt konferansesenter. Oslo Kongressenter er blant de beste tilbyderne på teknisk krevende arrangementer og disponerer det mest moderne audiovisuelle utstyret på markedet.

Les mer om de ulike rommene. 

Selskapslokaler

Med byens beste beliggenhet og nyoppussede, fleksible lokaler, kan Kongressenteret skreddersy ditt arrangement uansett om dere er 30 eller 1000 gjester til bords. Med kreativ borddekking, stemningsskapende lyssetting og det seneste innen teknikk, kan de skape akkurat den rette rammen.

I tillegg til to stilige lunsjrestauranter, har de en rekke svært fleksible lokaler som kan skreddersys til alle typer borddekking.

Se de allsidige mulighetene. 

Her kan du også se lokalene i 3D. 

Mat og drikke

God mat og drikke er essensielt for et vellykket arrangement. Gjennom nøye utvalgte råvarer og fokus på kortreist og økologisk mat, ønsker Oslo Kongressenter å gi deg og dine gjester en smaksrik opplevelse utenom det vanlige.

Kokkene elsker å tilberede smakfulle retter av håndplukkede råvarer fra spesielt utvalgte produsenter. Dette krydret med godt håndverk og en stor neve av kjærlighet for mat gir gjestene gode matopplevelser hver dag!

Har du spesielle ønsker, komponerer de gjerne en egen meny for anledningen.

Les mer på Oslo Kongressenter sine nettsider. 

Send melding til Oslo Kongressenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.