Teknisk museum Utleielokaler

Teknisk museum tilbyr en historisk opplevelse ved store og små arrangementer, møter og konferanser. Ligger vakkert til ved Akerselva, kun 12 min fra Oslo S. 

Et unikt sted for møter og arrangementer

Teknisk museum tilbyr en historisk opplevelse ved store og små arrangementer, møter og konferanser. Du kan leie våre unike museumslokaler til møter, kurs, konferanser, sommerfesten eller julebordet.

Vi ligger vakkert til ved Akerselva på Kjelsås i Oslo, kun 12 minutter fra Oslo S, og blant våre utstillinger har vi særpregede utleielokaler for alle anledninger.

I den populære Flyhallen har vi plass til større konserter, dansegulv med DJ og annet. Omvisninger og kreative avbrekk i tillegg til møterom, auditorium og helt spesielle fasiliteter som et velutstyrt amfi blant fly, biler, Skandinavias første trikk og tog har vi vitenshow, omvisninger og aktiviteter i museets fantastiske utstillinger som kreative påfunn under arrangementene.

Mat og drikke – en suksessfaktor

Det tilbys smakfull og lekker mat til alle anledninger. Alt fra enkel møtemat, kaker og bakst, kalde og varme lunsjretter til større gallamiddager og tapasbuffeter. Museet har egen kafé og alle rettigheter.

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.