Søk i Aktiv i Oslo

Holmenkollen Park Hotel

Scandic Holmenkollen Park tilbyr noen av hovedstadens mest moderne, teknisk oppdaterte og fleksible møte- og konferansefasiliteter. Her får du også en stemnigsfull ramme om du leter etter et vakkert selskapslokale.

Selskap i Oslo – en stemningsfull ramme for enhver anledning

Skal du arrangere en bankett, to selskaper, eller kanskje tre-dager-til-ende-feiring av en du er glad i, gir Scandic Holmenkollen Park deg noen av de beste og mest stemningsfulle alternativene.

Uansett om dere er 12 eller 500. Storslagent og høytidelig, intimt og romantisk, eller funksjonelt og forretningsmessig – her har du valget!

Konferanse

Scandic Holmenkollen Park tilbyr noen av hovedstadens mest moderne, teknisk oppdaterte og fleksible møte- og konferansefasiliteter.

De har ingen begrensninger på type konferanse. 10 eller 750 deltakere? Lekent eller formelt? Intimt eller storslagent? Konferanse én kveld, eller utstilling over flere dager som krever 1000 kvm og kjøreport? Holmenkollen Park Hotel har alt du skulle trenge for å arrangere en konferanse.

Her finner du alt du trenger, 350 m.o.Karl Johan og enda høyere hevet over hverdagens trivialiteter. Deres 38 rom og saler står klare for deg og ditt arrangement. Tilsammen tilfredsstiller de alle tenkelige krav og behov, og samtlige er utstyrt med det aller siste innen kommunikasjonstekniske løsninger.

Og like på utsiden av den rammen du velger, er en enda flottere ramme; naturen omkring og utsikten fra høyden over Oslo!

Send gjerne inn en forespørsel – og du vil få et raskt svar direkte fra Holmenkollen Park Hotel.

Restaurant

På Scandic Holmenkollen Park jobber det alltid kokker og kelnere som er lidenskaplig opptatt av mat og vin, og mange av dem er blandt Norges beste i sitt fag!

Her finner du menyer som bergtar og overrumpler, som behager og forfører. Noen rotekte norske, andre med aksent fra Italia, Frankrike eller østlige deler av Asia.

Deres absoulutte topprestaurant, De Fem Stuer, innfrir selv de meste kresnes forventninger. Men selvsagt har de også enklere alternativer, for deg som er ute etter noe raskere og mer uformelt.

Send melding til Holmenkollen Park Hotel

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.