Søk i Aktiv i Oslo

1947 Gandhi

Dette er en skjult perle på Majorstuen som tilbyr en helt ny indisk matopplevelse. Her er smaksopplevelsen og presentasjonen i fokus. Du får indisk «fine dining»-inspirerte retter til en rimelig sum.

Hos 1947 Gandhi er de lidenskapelig opptatt av å gi gjestene en helt spesiell matopplevelse innen indisk mat. De legger ned mye arbeid i å treffe de rette krydderkombinasjoner i sine eksklusive og nøye utvalgte retter. Alt perfeksjoneres, helt ned til de minste detaljer i presentasjonen.

1947 Gandhi er den eneste indiske restauranten i Oslo med egen sommelier.

De tilbyr en moderne indisk kulinarisk opplevelse med eventyrlige, autentiske indiske smaker, og deres sommelier hjelper deg med å kombinere de beste vinene til rettene.

Les mer her.

Selskapslokale

En etasje ned fra Majorstuens travle gater finner du 1947 Gandhi. I flotte lokaler i dempede farger får smaksopplevelsen være i hovedsetet. De har totalt 80 sitteplasser fordelt på to rom, og de har også et skjermet område i restauranten, et Chambre Séparée. Det er mulig å leie lokalet til alle typer arrangement og selskap.

Les mer her. 

Catering

1947 Gandi tilbyr catering, og kan levere en nydelig indisk matopplevelse til din samling. Et bredt utvalg av eksklusive og nøye utvalgte retter.

Facebook: @1947Gandhi

Send melding til 1947 Gandhi

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.