Søk i Aktiv i Oslo

Nordvegan

Vegansk Café og deli-restaurant. Da Nordvegan åpnet i 2017 ble drømmen om en oppfinnsom og smaksrik plantebasert restaurant i Oslo oppfylt. Med Michelinstjerne-kokken, Reuben Waller, i spissen av menyen har Nordvegan fokusert på retter og råvarer av høyeste kvalitet.

Sunt, næringsrikt og plantebasert

Med tanke på verdensutviklingen mot mer miljøvennlig og sunnere kosthold, er Nordvegans forretningsidé ikke bare en matvarevirksomhet, men et globalt kall til verdens befolkning for å gjøre positive og konstruktive endringer i spisevaner, daglige aktiviteter og en mer bærekraftig livsførsel.

Konseptet har som formål å fremme helhetlig helse – sunne mennesker og en sunn planet – en verdensomspennende trend som endelig har tatt av, og Nordvegan ønsker å styrke Norge ytterligere.

Økende plantebaserte kostholdsvalg er den vitenskapelige og elegante løsningen for både sunn ernæring, samt et praktisk og effektiv bidrag i den økende innsatsen for å avverge den globale oppvarmningskrisen.

Deres deli-restaurant fokuserer på sunn, næringsrik og rask plantebasert mat til det lokale sentrumsområdet. De er en eksklusiv Deli som spesialiserer seg i en kombinasjon av varme og kalde retter. Appetittvekkende oppskrifter med fokus på fusjonsmat med vri av deres talentfulle kokk.

Umiddelbart mat

Nordvegan serverer mat direkte fra disken. Maten blir servert umiddelbart og er derfor ideelt for alle som trenger rask og god mat “to-go” eller for arbeidere ute på lunsj. Fra bestillingen er gitt til maten ankommer tar omkring to hyggelige minutter. 

De siste tre årene har Nordvegan plantet et tre for hvert solgte måltid, hvilket gjør hvert måltid både grønt og miljøvennlig med svært god samvittighet.

Nordvegan tar Oslos veganske miljø inn i nye sfærer. Her er det umulig å gå lei den fantastiske maten, ikke bare fordi smaken tilfredsstiller alle ganger og hjerter som foretrekker plantebasert mat, men også fordi menyen endres hver eneste dag. Hit kommer du for det brede, miljøvennlige og innovative utvalget, og blir værende for de sunne og deilige raw kakene, Crème Brûlée og en rekke Pâtisserie-alternativer.

Mat og drikke

Nordvegan er Norges fremste plantebaserte restaurant. Et matbar-konsept utviklet av plantebaserte og veganske mat-poinerer. Rettene har som mål å omdefinere norsk mat og restauranten sikter mot å bli karbon-nøytral. Det brukes utelukkende mat fra naturen, og mat som bryr seg om naturen, noe som betyr at de opprettholder et lavt miljøavtrykk, samtidig som det gir mange helsefrembringende fordeler.

Nordvegan serverer også et bredt utvalg av gluten- og sukkerfri mat.

Take Away

Som nevnt har menyen blitt laget av en prisbelønt kokk. Waller har jobbet i flere Michelinstjerne restauranter i Storbritannia og bruker sin erfaring til å skape en livsstilrestaurant med fokus på uformell mat, med en daglig skiftende meny og ferske råvarer. Alle kalde og varme retter samt desserter, kan tas med i nedbrytbare take-away-bokser.

Catering fra Nordvegan

Plantebasert lunsj på jobben? Bærekraftig event catering? 

Nordvegan tilbyr tilpasset og skreddersydd plantebasert catering som gir energi og næring slik kroppen trenger. Ytterligere kan det påpekes de store positive virkningene slike plantebaserte måltider har, utover aspektet ved å være god mat. Når det gjelder ressurser og fotavtrykk gjør hvert enkelt plantebasert måltid en forskjell.

Kontakt

Kristian IVs gate 15b
Tlf: +47 969 11 167
E-post: info@nordvegan.com

Facebook: @nordvegan
Instagram: @nordvegan

Velkommen til Nordvegan!

Send melding til Nordvegan

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.