Søk i Aktiv i Oslo

Take away i Oslo – Her finner du restauranter i Oslo som tilbyr takeaway og hjemlevering, både til hverdag og til fest.

Take Away i Oslo = et helt eget kjærlighetsforhold!

Vi elsker take away enten det for litt ekstra kos hjemme, på grunn av restriksjoner eller rett og slett fordi (la oss bare innrømme det) det er digg å slippe å lage maten selv. Det er enkelt og det er godt. Flere Take Away restauranter i Oslo tilbyr også hjemlevering, hvilket tar oss oss til neste punkt.

Hjemlevering

Mat levert rett hjem på dørmatten! Når du har åpnet kjøleskapet 10 ganger og sulten angriper – hva er vel bedre enn hjemlevering? Tanken på å ta en banan så lenge, og å klikke maten hjem  – det er en behagelig tanke, det. 

Mange restauranter tilbyr hjemlevering gjennom deres nettside. Du kan også søke opp restaurantene du finner du på denne siden i matlevereringsapper som Foodora, Just-Eat og Wolt.

Noen ganger er faktisk hjemlevering bedre enn å dra ut å spise:

  • COVID 19. Ja, vi er alle lei, men når det er stengt er det ganske ålreit å få god mat levert.
  • Du slipper å gå ut. Mat på døren er optimalt når latskapen råder.
  • Det krever lite innsats. Du slipper både å kle deg og sminke deg. Sushi i sofaen? Ja, takk!
  • Hjemmekos er godt! Spesielt til Netflix, HBO Nordic og Apple+.
  • Enormt stort utvalg. Hele verdens mathjørner et tastetrykk unna.
  • Nye og spennende smaker hver gang. Eller hver dag? (tips: det finnes sunne alternativer)
  • Dagen derpå. En stor pizza på døren som varer hele dagen. Alle vet jo at kald pizza på en sånn dag er best. 
  • Gjør det fancy! Hjemlevering er ikke lenger bare slapseburger og fettete pizzaer. Du kan bestille fra de aller fleste favorittrestaurantene i Oslo nå. Ja, det inkluderer Nodee Barcode. 
  • Du går ikke glipp av favorittprogrammet. Hvis du er en av de 1,4 millioner nordmennene som ser på Maskorama (og du vil vinne Maskorama-boksen og ikke risikere spoilere) … hjemlevering! 
  • Når du er alene. Noen ganger, når du kommer fra jobb til tomt hjem, er det godt å slippe å lage middag til en.

Under pandemien: Vi har ikke nådd robotlevering eller droner til å levere maten på døren i Oslo, men samtlige som tilbyr hjemlevering i Oslo har nå “kontaktfri levering” som alternativ. 

Hjemlevering av frokost

Frokost levert på døren allerede før du har stått opp? Snakk om morgenmagi! Enten det gjelder for en spesiell anledning i eget hjem, en overraskelse til en som fortjener det, eller rett og slett fordi noen ganger er det godt å bare få frokosten levert – finnes mange fine alternativer for hjemlevering av frokost i Oslo. Ta en titt her. 

Indisk Take Away i Oslo

De aller fleste indiske restauranter i Oslo tilbyr takeaway. Jewel of India, Rivaj og MasalaMagic for å nevne noen storfavoritter. Mange tilbyr også hjemlevering. Sving innom en indisk restaurant, bestill To Go og ta det med hjem. Eller, ring fra kontoret og hent på veien hjem. Ikke bare er det godt, det er også en hyggelig overraskelse til samboeren. Indisk er alltid en god idé! 

Sushi Take Away

Leter du etter sushi take away? Det er enkelt. Finn en sushirestaurant i Oslo, bestill det du vil ha og ta det med hjem. Det finnes neppe en sushirestaurant i Oslo som ikke har take away-bokser ved siden av en rad med soyasaus i små kopper ved disken. 

Asiatisk Take Away

Som indiske og sushirestauranter, de fleste asiatiske restaurantene i Oslo tilbyr take away. Her finner du en god oversikt over nydelige asiatiske restauranter i Oslo. 

Romantisk middag på døren 

Å plukke opp nydelig mat på veien hjem eller overraske partneren med levering på døren kan være like koselig som å komme hjem til hjemmelaget romantisk middag. Tips: overrask med mat fra partneren din sin favoritt-restaurant. Er du usikker på favoritt-restauranten er blant annet Castello, Salome, Mirabel, Nodee Barcode og Tatakii Asian sikre vinnere. 

Her kan du også se oversikt over 80+ restauranter i Oslo.