Take away Oslo - Her kan du bestille god take away

take away oslo

Take away Oslo – Her kan du bestille take away

Er du i Oslo og har lyst på god, rask take away i kveld?

Take away er mat som er laget og pakket slik at du kan ta det med deg i stedet for å spise den i restauranten. Om du vil ta den med hjem kan du det. Eller kanskje sola skinner og du vil spise ute i Frognerparken eller ved Akerselva? Da kan du ta med deg maten og spise den i frisk luft!

Om du er på farten i Oslo og ikke har tid til å sette deg ned er det praktisk å bestille take away. Da kan du spise maten på vei dit du skal. Take away er også en god løsning når du har hatt en lang arbeidsdag og du er for sliten til å lage noe selv. Det er også digg å kunne bestille noe når det er helg og alt du vil er å slenge beina på bordet og se en bra film til god mat.

Pizza og sushi er populær take away. Du finner det over alt i Oslo. Det finnes også mye forskjellig take away. Den siste tiden er det restauranter i Oslo som fokuserer på å lage et sunnere og mer alternativt tilbud av take away. Da kan det, blant annet, bestilles sandwicher og salater.

Ofte tilbyr restauranter med take away å levere maten hjem til deg, slik at du kan betale for den når den kommer på døra. Noen dager er det absolutt lov å gjøre det.

Se også oversikt over flere restauranter i Oslo.