Søk i Aktiv i Oslo

El Camino Bogstadveien

El Camino serverer meksikansk burrito, bowl og taco! Ekte meksikansk mat har både en dybde av smak og en frisk letthet fra sin sjenerøse bruk av friske urter, grønnsaker og sitrus. El Camino gjør det enda mer smakfullt med sine ferske salsaer, håndlagede guacamole og ferske tortilla lefser!

El Camino Bogstadveien

El Camino har tatt de autentiske baja-vibbene til Oslo. Du kan ta din skreddersydde burrito, bowl eller taco “to go”, sitte i deres svært innbydende restaurant eller bestille på døren fra Foodora eller Wolt.

Les mer om restauranten på deres hjemmeside her.

Arrangere julebord, fester og eventer på El Camino

Meksikansk mat, forfriskende drikke og god stemning er en sikker vinner når du har lyst til å arrangere selskap på El Camino. For et selskap opp til 50 personer har du både inne- og utendørs sittemuligheter. Du kan sette sammen din egne meny eller be om pakker og gode forslag.

El Camino Bogstadveien har full bar og her kan du leie hele uteserveringen og/eller hele restauranten.

For mer informasjon om et privat arrangement besøk hjemmesiden her, ta kontakt via skjemaet på denne siden eller send en e-post til: post@elcamino.no

Mat og drikke

El Camino er opptatt av at råvarene er av høy kvalitet fra lokale leverandører som Stange og Strøm-Larsen. Toppet med herlige hjemmelagde salsaer, ferske grønnsaker, friske urter og lime er allerede den første biten en nytelse!

«Hvorfor elsker du våre tortillalefser?» spør El Camino.

«Fordi de er laget ferske på stedet hver dag. Beviset ligger i smaken. Hva er bedre enn en ferskpresset tortilla? Nada!»

Se menyen her.

Uteservering

Uteserveringen til El Camino Bogstadveien er som en liten meksikansk oase. Her er det frodige planter og andre gjennomførte små og store detaljene som ønsker deg velkommen. Baren og interiøret i seg selv løfter hele stedet til en følelse av «beach bar» langs Stillehavet. Her finner du Mexico i Oslo!

Uteserveringen har i tillegg til planter og hyggelig atmosfære, også store vinduer som kan åpnes/senkes så sommeren slipper inn, tak som kan trekkes bort når solen skinner samt varmelamper når været er litt kjøligere.

Catering og take away

Lunsj? Overtidsmat? Selskap? El Camino tilbyr både levering og henting. Vil du at de skal komme til deg? Ingen problem. De kan til og med servere gjestene dine slik at du kan kose deg og slappe av.

Når du bestiller catering med taco-kits får du tre taco lefser pr person og et utvalg av kjøtt, ris, bønner, grønnsaker, salsaer og dressinger. Maten blir levert i aluminiumsfolieformer. Alt du trenger å gjøre er å sette formene på bordet, ta av lokket og servere.

Burrito er perfekt for f.eks fredagslunsj på kontoret, bedriftsmøter eller overtidsmat. De leverer bestillinger på 10 til 200 burritos til bedrifter rundt om i Oslo.

Les mer om deres catering her.

Tre andre El Camino restauranter (en i Sandvika)

Ønsker du å oppleve den gode og avslappende baja-stemningen på kryss og tvers av Oslo? Ta turen innom en av El Caminos søsterrestauranter i Oslo på Frogner eller i Bjørvika.

Send melding til El Camino Bogstadveien

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.