Burger Joint er en spennende restaurant på Aker Brygge i Oslo, der rock'n roll møter en verden av burgere av høy kvalitet.

Se menyen her.

Hamburgerene er inspirert av ekte amerikansk streetfood, gatemat som er løftet til et høyere nivå. Her er det friske smaker, gode råvarer og genuinitet i produksjon og presentasjon som står i fokus. Vi snakker reale burgere med kvalitetskjøtt!

For Burger Joint er det viktig å gi sine gjester et variert utvalg av burgere basert på tre faktorer: smak, konsistens og kvalitet. Derfor benytter de kun de aller beste norske leverandørene.

Jucy Lucy, Bacon Surpreme og Holy Smoke! er blant signaturburgerne på menyen. Dette er klassiske amerikanske burgere mange har et forhold til og som man ikke tuller med! De kan også tilby en smakfull vegetarburger samt egenkomponerte burgere av økologisk kjøtt og de beste sesongbaserte råvarer.

Restauranten er røff og tøff med antikke industrimøbler som er hentet fra USA. Serveringsdisken og veggen er en del av en gammel Airstream, som er med på å skape en ganske så kul atmosfære for alle som setter pris på en real burger.

Catering til jobbfest og events

Burger Joint kan komme dit dere er og diske opp kvalitetsburgere med tilbehør til selskaper eller events. De har en egen mobil kvalitetsgrill som sikrer den «forbudte smaken» som Burger Joint er kjent for.

Se meny og les mer om restauranten.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.