Søk i Aktiv i Oslo

VIA Village

Velkommen til en verden av unike smaksopplevelser! VIA Village i Vika frister med mer enn en hyggelig foodcourt med matboder fra flere av Oslos mest populære restauranter.

Foodcourt, kulinarisk knutepunkt og et sted for sosiale sammenkomster

På VIA Village blir du invitert inn på en kulinarisk reise og skjemt bort med gode smaker. Du og dine venner er garantert å finne noe dere elsker å spise kombinert med hyggelige opplevelser i urbane og sosiale omgivelser.

Du finner VIA Village i VIA-bygget i Vika, med inngang fra Munkedamsveien 29, kun korte steg fra Aker Brygge.

Instagram: @viavillageoslo
Facebook: @viavillageoslo
Hjemmeside: www.viavillage.no

Ni matboder og en bar

Nydelige veganske salater er et nøkkelord. Spennende thailandske smaker er et annet. Søte og uforglemmelige avslutninger er et tredje, men det stopper ikke der. Hele ni matboder og en bar holder åpent fra lunsj til sent på kvelden hver eneste dag.

Det er ingen tvil om at de spennende restaurantene, den gode stemningen og den sentrale beliggenheten gjør VIA Village til et smakfullt samlingssted i byen for både venner, familier og kolleger.

Åpningstider:
Mandag – Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag – Lørdag: 11.00 – 23.00
Søndag: 11.00 – 19.00

VIA Village

Breddos Tacos

Maten hos Breddos Tacos er påvirket av hundrevis av taquerier og veikantrestauranter grunnleggerne Nud og Chris har opplevd på sine reiser gjennom Amerika og Mexico. Det er viktig for dem å utnytte de beste produktene fra lidenskapelige produsenter. Breddos tacos serveres med egne autentiske maistortillas, tilberedt gjennom den gamle aztekiske metoden ved hjelp av en vulkansk steinmølle fra Mexico.

PRIK

Prik er et nytt konsept fra Nud Dudhia (Breddos, Løkka Deli) og Atli Mar Yngvason (Pjoltergeist, Katla). Her feires den rike, mangfoldige og smakfulle maten i Nord- og Sentral-Thailand. I løpet av de siste årene, har begge kokkene brukt mye tid på å lære håndverket av thailandsk mat. Atli har fokusert på gamle oppskrifter via intensive matlagingskurs i Chiang, og Nud gjennom å leve med stammer og bygge kjennskap til deres oppskrifter og matlagingsmetodikk. Prik ønsker å vise en annen versjon av den thailandske maten vi kjenner. Med autentiske oppskrifter og norske råvarer feire de ukjente rettene og smakene fra dette fantastiske landet.

De Mi Terra

De Mi Tierra serverer den sør-amerikanske retten empanadas. En perfekt kombinasjon av argentinske smaker forent med svært engasjerte kokker med flere års erfaring fra fine dining. Streetfood-eventyret kom til verden under pandemien, da med mål om å gi de som har bodd i Sør-Amerika litt glede og minner. Gleden spredte seg raskt og fikk også nordmenns hjerter og ganer hektet på de tradisjonelle smakene fra kokkenes elskede hovedstad, Buenos Aires.

The Golden Chimp

The Golden Chimp (TGC) har siden åpningen på Tøyen i 2017 befestet sin posisjon som en av Oslos beste dumplingsrestauranter. Nå skal de, i VIA Village, videre inn i det asiatiske kjøkkenet. Det skal ikke bare serveres dumplings, men også håndstekte nudler og fylte bao. Det blir også mulig å kjøpe et godt utvalg av ferske dumplings til å dampe hjemme, sammen med en rekke av TGCs egne signatursauser og dipper på glass.

Gutta fra Havet

Hos Gutta fra Havet finner du alltid fersk fisk og sjømat. Gutta fra Havet er allerede godt etablert med butikk i Sandvika, men i VIA Village skal de gå et skritt videre ved å servere ferske retter av fisk, skalldyr og blåskjell. Gutta fra Havet driftes av Arne Austbø og Mathias Vleeshouwers, med Trond Svellet som medeier. De tre har livslang arbeidserfaring fra førsteklasses restauranter.

Lucky Bird

Lucky Bird har som ambisjon å servere den beste fuglen i byen, der kylling og annen fugl av høy kvalitet er i fokus, fortrinnsvis norsk og frittgående. I VIA Village hentes kjerneproduktet ut fra original-restauranten, samtidig som det tilføres en edgy, fresh og spennende vri. Menyen er inspirert av populære kyllingretter som chicken & waffle, chicken wraps, fried chicken sandwiches, tenders & wings, sides, hjemmelagde dipsauser og kyllingsalater.

Funky Fresh Food

Funky Fresh Foods er en pioner innen plantebasert mat i Norge, med produkter i butikker over hele Østlandet. Grunnleggerne, Josefine og Jenny, skapte Funky Fresh Foods i 2009, med et mål om å gjøre digg, økologisk og plantebasert mat lettere tilgjengelig for folk flest. Hos Funky Fresh Foods serveres det alltid vegansk og minst 50 % økologisk mat.

Der Peppern Gror

​​Der Peppern Gror åpnet i Oslo i 2015 til overveldende gode anmeldelser, og er en hyllest til arbeidsinnvandrerne som kom til Norge fra India på 70-tallet. I tillegg til å servere klassiske restaurant-curries, er Der Peppern Gror kjent for å introdusere indisk streetfood og indisk husmannskost til det norske folk. Er man heldig kan man oppleve at muttern står på kjøkkenet og kvalitetssikrer maten mens ditt måltid tilberedes.

Tri Ky

Tri Ky, som oversettes til «sjelevenn», er en spennende asiatisk restaurant som tilbyr unike menyer utviklet med omsorg, lidenskap og kjærlighet. Deres konsept er utviklet med fokus på vennlig service, unik smaksopplevelse, tradisjonelle og moderne matlagingsteknikker, og menyer basert på sesongens flotteste råvarer, med asiatiske preg.

Village bar

Village Bar er en hyggelig og uformell møteplass i hjertet av VIA Village. Her finner du et rikelig tilbud av diverse drikke som passer godt til det varierte tilbudet av streetfood-retter. Baren drives av sommelier Sandra Lindberg som elsker mat og drikke i kombinasjon. Hun har utforsket smaksopplevelser innen mat og drikke fra alle verdenshjørner, og er svært kunnskapsrik og erfaren innen servicebransjen.

Mer informasjon om VIA Village og de ulike aktørene finner du her.

Velkommen til en verden av unike smaksopplevelser på VIA Village!

Adresse: Munkedamsveien 29. Google-kart > her

Foto: Anne Valeur 

Send melding til VIA Village

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.