Søk i Aktiv i Oslo

VIA Village

Velkommen til en verden av unike smaksopplevelser! VIA Village i Vika frister med mer enn en hyggelig foodcourt med matboder fra flere av Oslos mest populære restauranter.

Foodcourt, kulinarisk knutepunkt og et sted for sosiale sammenkomster

På VIA Village blir du invitert inn på en kulinarisk reise og skjemt bort med gode smaker. Du og dine venner er garantert å finne noe dere elsker å spise, kombinert med hyggelige opplevelser i urbane og sosiale omgivelser.

Du finner VIA Village i VIA-bygget i Vika, med inngang fra Munkedamsveien 29, kun korte steg fra Aker Brygge.

Ni matboder og en bar

Nydelige veganske salater er et nøkkelord. Spennende thailandske smaker er et annet. Søte og uforglemmelige avslutninger er et tredje, men det stopper ikke der. Hele ni matboder og en bar holder åpent fra lunsj til sent på kvelden hver eneste dag.

Det er ingen tvil om at de spennende restaurantene, den gode stemningen og den sentrale beliggenheten gjør VIA Village til et smakfullt samlingssted i byen for både venner, familier og kolleger.

Åpningstider:
Mandag – torsdag 11.00 – 21.00
Fredag – lørdag: 11.00 – 23.00
Søndag: 11.00 – 19.00

Shadys Mini Burgers

Fargerike, saftige og morsomme miniburgere, en fryd for både øynene, munnen og magen! Kylling, kjøtt eller vegetar – ingen problem, de har alt!

French’eez

Hos French’eez kan du nyte franske hjemmelagde crêpes, oster og spekemat fra Frankrike og Sveits. På menyen finner du en rekke tradisjonelle retter så som fondue, raclette og Mont d’Or.

La Luz

Hos La Luz spise du deilige tacos og quesadillas laget av meksikanske kokker. På menyen står blant annet taco med slow cooked flank steak, pulled chicken quesadilla og totopos med guacamole.

Pastaria by Il Bolognese

Italiensk kjøkken med servering av gode italienske pizza og pastaretter (også glutenfrie), i tillegg gnocchi, focaccia med ham eller salame, og deilige italienske desserter.

De Mi Terra

De Mi Tierra serverer den sør-amerikanske retten empanadas. En perfekt kombinasjon av argentinske smaker forent med svært engasjerte kokker med flere års erfaring fra fine dining. Streetfood-eventyret kom til verden under pandemien, da med mål om å gi de som har bodd i Sør-Amerika litt glede og minner. Gleden spredte seg raskt og fikk også nordmenns hjerter og ganer hektet på de tradisjonelle smakene fra kokkenes elskede hovedstad, Buenos Aires.

The Golden Chimp

The Golden Chimp (TGC) har siden åpningen på Tøyen i 2017 befestet sin posisjon som en av Oslos beste dumplingsrestauranter. Nå skal de, i VIA Village, videre inn i det asiatiske kjøkkenet. Det skal ikke bare serveres dumplings, men også håndstekte nudler og fylte bao. Det blir også mulig å kjøpe et godt utvalg av ferske dumplings til å dampe hjemme, sammen med en rekke av TGCs egne signatursauser og dipper på glass.

Der Peppern Gror

​​Der Peppern Gror åpnet i Oslo i 2015 til overveldende gode anmeldelser, og er en hyllest til arbeidsinnvandrerne som kom til Norge fra India på 70-tallet. I tillegg til å servere klassiske restaurant-curries, er Der Peppern Gror kjent for å introdusere indisk streetfood og indisk husmannskost til det norske folk. Er man heldig kan man oppleve at muttern står på kjøkkenet og kvalitetssikrer maten mens ditt måltid tilberedes.

Omakasia by Tri Ky

OmakAsia by Tri Ky tilbyr menyer basert på sesongens flotteste råvarer, med asiatisk preg. Her kan du bestille en deilig Sushi box. De har også sashimi, maki, nigiri, Pad Thai og andre gode asiatiske matretter.

Refresh

Hos Refresh får du alltid friske og sunne fristelser, med sesongens beste råvarer. På menyen finner du ferskpressede juicer, smoothies og powershakes, friske salater, surdeigssandwicher, toast og wraps.

Village bar

Village Bar er en hyggelig og uformell møteplass i hjertet av VIA Village. Her finner du et rikelig tilbud av diverse drikke som passer godt til det varierte tilbudet av streetfood-retter. Baren drives av sommelier Sandra Lindberg som elsker mat og drikke i kombinasjon. Hun har utforsket smaksopplevelser innen mat og drikke fra alle verdenshjørner, og er svært kunnskapsrik og erfaren innen servicebransjen.

Les mer. 

Velkommen til en verden av unike smaksopplevelser på VIA Village!

Foto: Anne Valeur 

Send melding til VIA Village

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.