Søk i Aktiv i Oslo

El Camino Frogner

El Camino serverer meksikansk burrito, bowl og taco! Ekte meksikansk mat har både en dybde av smak og en frisk letthet fra sin sjenerøse bruk av friske urter, grønnsaker og sitrus. El Camino gjør det enda mer smakfullt med sine ferske salsaer, håndlagede guacamole og ferske tortilla lefser!

El Camino Frogner

El Camino har tatt de autentiske baja-vibbene til Oslo. Du kan ta din skreddersydde burrito, bowl eller taco “to go”, sitte i deres svært innbydende restaurant eller bestille på døren fra Foodora eller Wolt.

Les mer om restauranten på deres hjemmeside her.

Arrangere julebord, fester og eventer på El Camino

Meksikansk mat, forfriskende drikke og god stemning er en sikker vinner når du skal arrangere et selskap på El Camino. For et selskap opptil 25 personer har du både innen- og utendørs sittemuligheter. Du kan sette sammen din egne meny eller be om pakker og forslag.

For mer informasjon om et privat arrangement besøk hjemmesiden her, ta kontakt via skjemaet på denne siden eller send en e-post til: post@elcamino.no

Mat og drikke

El Camino er opptatt av at råvarene er av høy kvalitet fra lokale leverandører som Stange og Strøm-Larsen. Toppet med herlige hjemmelagde salsaer, ferske grønnsaker, friske urter og lime er allerede den første biten en nytelse!

«Hvorfor elsker du våre tortillalefser?» spør El Camino.

«Fordi de er laget ferske på stedet hver dag. Beviset ligger i smaken. Hva er bedre enn en ferskpresset tortilla? Nada!»

Se menyen her.

Uteservering

På uteserveringen til El Camino Frogner kan du nyte behagelig skygge fra parasollene, eller sette deg ned i møte med solstrålene. Her er det pyntet pent med frodige planter og fargerike detaljer ved inngangen til restauranten. Er du derimot ute etter en stor og vakker uteservering, da er søsterrestauranten i Bogstadveien noe å vurdere.

Catering og take away

Lunsj? Overtidsmat? Selskap? El Camino tilbyr både levering og henting. Vil du at de skal komme til deg? Ingen problem. De kan til og med servere gjestene dine slik at du kan kose deg og slappe av.

Når du bestiller catering med taco-kits får du tre taco lefser pr person og et utvalg av kjøtt, ris, bønner, grønnsaker, salsaer og dressinger. Maten blir levert i aluminiumsfolieformer. Alt du trenger å gjøre er å sette formene på bordet, ta av lokket og servere.

Burrito er perfekt for f.eks fredagslunsj på kontoret, bedriftsmøter eller overtidsmat. De leverer bestillinger på 10 til 200 burritos til bedrifter rundt om i Oslo.

Les mer om deres catering her.

Tre andre El Camino restauranter (en i Sandvika)

Ønsker du å oppleve den gode og avslappende baja-stemningen på kryss og tvers av Oslo? Ta turen innom en av El Caminos søsterrestauranter i Oslo i Bogstadveien eller i Bjørvika.

Send melding til El Camino Frogner

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.