Søk i Aktiv i Oslo

Restaurant Ludo

Ludo på Majorstuen lager førsteklasses pizza på autentisk italiensk vis, i et vakkert og rustikt lokale. Et ypperlig sted for å arrangere et smakfullt møte og selskap, enten i restauranten eller i et privat chambre séparée.

Restaurant Ludo — Italiensk Pizzeria — Late night dining — Pizza + Wine + Takeaway på Majorstuen i Oslo

Måten Ludo lager pizza på er slik alle ønsker en pizza skal være. Her sitter alt som det skal og alle smakene faller sømløst på plass – bakt i steinovn. Det er heller ingen hemmelighet at eier av pizzeriaen også er eier av restauranten og vinbaren CRU – som er anbefalt av Michelinguiden. Med andre ord: du kan være trygg på at dette er Oslos beste pizza, og vinkartet er i tillegg upåklagelig.

Vil du ha Ludos pizza levert på døren? Bestill gjennom foodora og wolt, eller hent en pizza i restauranten to go.

Les mer på Ludos hjemmeside her.

Selskap på Restaurant Ludo

Dette er utvilsomt et sted for en helaften. Lokalene er innbydende og sosiale med mursteinsrustikke og intime alkover. Rett og slett så hyggelig at det vanskelig å forlate når du først har satt deg, og et sted du gleder deg å komme tilbake til allerede før besøket er over.

Smaksopplevelsene på Ludo ligger helt på toppen og er et sted du stolt kan invitere dine gjester til. Dette er pizza på italiensk vis i verdensklasse; knasende tynne bunner og overraskende smakskombinasjoner av de aller beste råvarer. Et godt tips er å be gjestene komme sultne nok til en forrett. Ludos utvalg av ost og skinke, for ikke å glemme himmelsk brød og aioli, sender dere alle direkte til Italia – her får dere en tallerken av det beste italienske produsenter har å by på.

Se deres meny her.

  • Alle typer selskap og møter passer ypperlig på Ludo
  • Kapasitet på 50-60 personer i restauranten
  • Kapasitet opptil 30 personer i deres chambre sépareé (mulighet for lerret og projektor til møter)
  • Familievennlig med barnepizza på menyen
  • Uteservering om sommeren

Ta kontakt med Ludo via skjemaet på denne siden eller besøk dere hjemmeside her.

Annerledes julebord på Restaurant Ludo

På Ludo rigger de opp til alternativt og spennende julebord for de som har fått nok av tradisjonell juletallerken. Ønsker dere et privat og skjermet julebord er deres chambre séparée er glimrende alternativ.

Mer enn pizza

Ludos klassiske pizzameny passer for alle, med gjenkjennelige navn og ingredienser, men Ludos moderne vri er virkelig noe for den nysgjerrige.

Har du hørt om Pizza Carbonara? Eller når spiste du sist pizza med kongekrabbe? Ludo briljerer med å vise at uvante pizzakombinasjoner skjuler smakseksplosive opplevelser. Dette er mer enn pizza, det er kunst av smaker på perfekt pizzabunn. Usikker på om du tør å prøve en ny vri? Fortvil ikke. Ludo tilbyr 4 minipizzaer for de som vil smake og forelske seg i måten de sømløst setter sammen en upåklagelig pizza.

Avslutt med førsteklasses italiensk gelato og den luksuriøse og søte kaffevarianten Affogato al Caffé.

Ludo tilbyr også vegetariske pizzaer.

Buon appetito a tutti!

Velkommen til Restaurant Ludo – Oslos beste pizzeria!

Send melding til Restaurant Ludo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.