Søk i Aktiv i Oslo

Mathallen Oslo

Mathallen Oslo ligger midt i det spennende Vulkan-området og er en arena for unike smaksopplevelser med det beste av norsk og internasjonal mat. Her har de også flotte og allsidige selskaps- og konferanselokaler.

I Mathallen Oslo finner du spesialbutikker, kafeer og spisesteder under samme tak. Aktørene i Mathallen tilbyr mat og drikke av høy kvalitet, med vekt på det unike. Her finner du en kombinasjon av blant annet kjøtt, fisk, grønnsaker, bakervarer og kaffe – alt fra de beste produsentene og distributørene i Norge, men også importerte produkter.

Mathallens produkter og atmosfære er preget av kjærlighet til god mat og drikke.

Full oversikt over alle aktørene i Mathallen finner du her.

Utleie av lokaler

I tillegg til å være et sted fullt av gode råvarer, finner man også flere ulike lokaler som passer ypperlig til små og store arrangementer.

MATSALEN

I 2. etasje i Mathallen ligger det et allsidig lokale som egner seg svært godt til alt fra selskaper, julebord, møter, konferanser, kurs, lanseringer m.m for alt fra 20 til 110 personer. Lokalet er utstyrt med moderne teknisk lydanlegg, lerret og projektor.

Mer informasjon får du ved å sende en e-post til torget@rampenoslo.no eller sende en henvendelse gjennom kontaktskjemaet.

KULINARISK AKADEMI

De fleksible lokalene til Kulinarisk Akademi passer godt til å huse et kreativt event, kick-off eller selskap. De skaper unike arrangementer etter kundens behov og har kapasitet til 40-200 personer.

Mer informasjon får du ved å sende en e-post til booking@kulinariskakademi.no eller sende en henvendelse gjennom kontaktskjemaet.

TORGET

Midt i hjertet av Mathallen ligger et stort, åpent og fleksibelt område som kan brukes til alle slags eventer og selskaper. Mer informasjon får du ved å sende en e-post til torget@rampenoslo.no, eller sende en henvendelse gjennom kontaktskjemaet.

For mindre selskap

Mathallen har løftet fram stedene over fordi de egner seg for større grupper. I tillegg kan man selvsagt bestille bord til mindre grupper på alle spisestedene i Mathallen. Dette gjøres på restaurantenes egne nettsider.

Her får du full oversikt over restaurantene. 

Vulkanområdet

Mathallen ligger midt på Vulkan – et av de mest spennende områdene i byen. Er du på jakt etter større konferansefasiliteter, flere møterom for gruppearbeid eller lignende, finnes det mange muligheter i nabolaget.

Området består av en rekke spennende aktører som Dansens hus, Vulkan Arena, House of Nerds, Oslo keramikkverksted og en rekke restauranter og butikker. Her ligger også hotellet Scandic Vulkan og det er et stort parkeringshus på området.

Trenger du flere lokaler til et arrangement? Send en e-post til post@vulkanoslo.no eller benytt kontaktskjemaet på denne siden.

Publikumsarrangement

De er alltid interessert i å ha mat- og drikkerelaterte arrangementer i eller utenfor Mathallen.

Ønsker du å arrangere noe i Mathallen? Send en e-post til post@mathallen.no eller benytt kontaktskjemaet på denne siden.

Full oversikt over alle arrangementer i Mathallen finner du her. 

 

Send melding til Mathallen Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.