Søk i Aktiv i Oslo

Mathallen Oslo

Et flott og allsidig lokale i Mathallen, midt i det spennende Vulkan-området. Her har de både selskaps- og konferanselokale, samt mange spennende butikker.

I Mathallen Oslo finner du spesialbutikker, kafeer og spisesteder. Aktørene i Mathallen tilbyr mat og drikke av høy kvalitet, med vekt på det unike.

Her finner du en kombinasjon av blant annet kjøtt, fisk, grønnsaker, bakervarer og kaffe – alt fra de beste produsentene og distributørene i Norge, men også importerte produkter. Mathallens produkter og atmosfære er preget av kjærlighet til god mat og drikke.

Full oversikt over alle aktørene i Mathallen finner du her.

Utleie av lokaler

Mathallen er full av gode råvarer og folk som kan mye om god mat og drikke, og de har flere ulike lokaler som passer ypperlig til små og store selskap.

Torget

Midt i hjertet av Mathallen ligger et stort, åpent og fleksibelt område som kan brukes til alle slags eventer og selskaper.

Mer informasjon får du ved å sende en e-post til post@vulkanbooking.no, eller sende en henvendelse gjennom kontaktskjemaet på denne siden.

Vulkan Matsal

I 2. etasje i Mathallen ligger det et allsidig lokale som egner seg svært godt til lukkede selskap for alt fra 20 til 100 personer. Mer informasjon får du ved å sende en e-post til post@vulkanmatsal.no, eller sende en henvendelse gjennom kontaktskjemaet på denne siden.

Kulinarisk Akademi

De fleksible lokalene til Kulinarisk Akademi passer godt til å huse et kreativt event, kick-off eller selskap. De skaper unike arrangementer etter kundens behov og har kapasitet til 40-200 personer.

Mer informasjon får du ved å sende en e-post til cv@kulinariskakademi.no eller sende en henvendelse gjennom kontaktskjemaet på denne siden.

For mindre selskap

Mathallen har løftet fram stedene over fordi de egner seg for større grupper. I tillegg kan man selvsagt bestille bord til mindre grupper på alle spisestedene i Mathallen. Dette gjøres på restaurantenes egne nettsider. Her får du full oversikt over butikkene.

Konferanselokaler

Vulkan Matsal

Lokalet ligger fint til på mesaninen i Mathallen og kan leies til ulike arrangementer, for eksempel møter, konferanser, kurs, lanseringer og selskaper. Hele lokalet er på ca. 200 m2, men kan også deles opp i to mindre lokaler. Begge lokaler er utstyrt med moderne teknisk lydanlegg, lerret, projektor og trådløst internett.

Send en e-post til post@vulkanmatsal.no for mer informasjon eller benytt kontaktskjemaet på denne siden.

Smelteverket

Smelteverket ligger i Mathallens kjeller og kan leies til demonstrering, kurs, lansering, møter, konferanser og ulike arrangementer. Lokalet er ca 255 m2 og har projektor, lerret, flip-over, lydutstyr og komplett kjøkken.

Mer informasjon får du ved å sende en e-post til post@smelteverketoslo.no eller ved å benytte kontaktskjemaet på denne siden.

Vulkan

Mathallen ligger midt på Vulkan – et av de mest spennende nye områdene i byen. Er du på jakt etter større konferansefasiliteter, flere møterom for gruppearbeid eller lignende, finnes det mange muligheter i nabolaget.

Området består av en rekke spennende aktører som Dansens hus, Westerdals School of Communication, Vulkan Arena og to flotte hoteller, PS:Hotell og Scandic Vulkan. Det er også et stort parkeringshus på området.

Trenger du flere lokaler til et arrangement? Send en e-post til post@vulkanbooking.no eller benytt kontaktskjemaet på denne siden.

Publikumsarrangement

De er alltid interessert i å ha mat- og drikkerelaterte arrangementer i Mathallen. På Torget er det tilrettelagt et areal med plass til boder som leies ut kortsiktig for en dag, en helg eller en uke av gangen. Her kan små aktører vise seg fram for et matinteressert publikum en helg, det arrangeres matkonkurranser eller debattkvelder og nye produkter lanseres. De tilbyr også en rekke matkurs, vinsmakinger, quizkvelder med mer.

Full oversikt over alle deres arrangementer finner du her.

Ønsker du å arrangere noe i Mathallen? Send en e-post til post@mathallen.no eller benytt kontaktskjemaet på denne siden.

Send melding til Mathallen Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.