Søk i Aktiv i Oslo

Mr. Garden

Mr. Garden er en samlingsplass på Økern. Her inviteres du inn i en lunsjhage hvor du forsyner deg fritt av veganske og vegetariske retter fra buffet. På Mr. Garden kan du invitere til grønt selskap for opptil 110 personer.

Mr.Garden er ikke langt i fra en ordentlig hage; mange av deres råvarer kommer rett fra Økerns egen takhage.

Hver dag får du servert vegetariske retter med inspirasjon fra forskjellige kjøkken. Hver dag finner du også en ny varmrett som serveres med et rikt utvalg av salater og supper. I tillegg finner du en brødbuffet som er hjemmelaget, selvsagt med veganske, gluten- og laktosefrie alternativer. Buffetprisen er 159 kr p.p.

Før hver nye uke settes det sammen en ny og spennende meny for uken som kommer. Mr. garden tar utgangspunkt i gode råvarer med rene, ekte og nyskapende smaker. 

Se mer på hjemmesiden her.

Grønt selskap på Mr. Garden 

Her kan du arrangere selskap for opptil 110 personer. De setter sammen en buffet/meny tilpasset dine ønsker og ditt selskap.

Mr. Garden har lang erfaring med å levere til arrangementer av alle slag. De har selskapsmeny, men kan også skreddersy meny etter anledning og behov.

Her liker de det personlig og ønsker gjerne å høre mer om hva du ønsker og trenger for å gjøre arrangementet til ditt eget. Løsningene og mulighetene er mange. Du kan for eksempel starte eller avslutte med en samling oppe på Økerns mest fantastiske tak!

Selskapslokalet egner seg til alt fra mingling til langbord. På Mr. Garden er det både lunt og stilrent! Lokalet leies ut for arrangementer etter kl. 15.00 på hverdager og hele dagen i helgene.

Ønsker du å se deres lokaler eller få mer informasjon, ta kontakt via kontaktskjemaet på denne siden eller via hjemmesiden her. 

Kontakt

Lørenfaret 1, 0580 Oslo, Økern Portal
Tlf: + 47 48227188

Facebook: Mr. Garden
Instagram: @mr.garden_restaurant

Velkommen til Mr. Garden – din veganske og vegetariske restaurant på Økern Portal i Oslo.

Send melding til Mr. Garden

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.