Søk i Aktiv i Oslo

Mr. Garden

Mr. Garden er en lunsjrestaurant på Økern Portal som serverer vellagrede og gode måltider. Kom innom med dine kolleger, venner eller familie til en deilig lunsj, eller inviter til et selskap for opptil 110 personer.

Mr. Garden dekker daglig opp til en deilig buffet du kan forsyne deg fritt fra. På buffeen finner du et godt utvalg av råvarer fra norske gårder, havet, fjellet, skogen og ikke minst fra Økerns egen takhage. Buffetprisen er 159 kr p.p.

Hver dag henter de matinspirasjon fra ulike deler av verden; her går du aldri lei av maten. I løpet av uken finner du et rikt utvalg av varmretter som er vegetariske, kjøttrike eller et utvalg av fisk. Du finner også en brødbuffet av hjemmelaget brødvarer med gluten- og laktosefrie alternativer.

Hver uke setter de sammen en ny og spennende meny for uken som kommer, med utgangspunkt i gode råvarer med rene, ekte og nyskapende smaker – direkte fra bonden, fiskeren eller fra Økerns egen takhage.

Selskap på Mr. Garden

Her kan du arrangere selskap for opptil 110 personer. De setter sammen en buffet/meny tilpasset dine ønsker og ditt selskap.

Mr. Garden har lang erfaring med å levere til arrangementer av alle slag. De har selskapsmeny, men kan også skreddersy meny etter anledning og behov.

Her liker de det personlig og ønsker gjerne å høre mer om hva du ønsker og trenger for å gjøre arrangementet til ditt eget. Løsningene og mulighetene er mange. Du kan for eksempel starte eller avslutte med en samling oppe på Økerns mest fantastiske tak!

Selskapslokalet egner seg til alt fra mingling til langbord. På Mr. Garden er det både lunt og stilrent!

Lokalet leies ut for arrangementer etter kl. 15.00 på hverdager og hele dagen i helgene.

Send melding til Mr. Garden

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.