Søk i Aktiv i Oslo

Hasle Linie Gastropub

Sentralt plassert på Oslos tak - Hasle - i en avslappet atmosfære finner du det ærverdig vinslottet som huser Hasle Linie Gastropub. Et perfekt møtested for små og store anledninger med 270 sitteplasser inne og over 200 sitteplasser ute.

En nabolagsrestaurant i sann gastropub-ånd

Restauranten er fylt av en inkluderende og avslappende “kom som du er”-stemning. Åpent kjøkken, varme lokaler, enda varmere service og priser som ikke skremmer! 

Book ditt bord her.

Med egen barnemeny, godt utvalg av barsnacks, saftige hamburgere, knasende fish ‘n’ chips, fristende salater, massivt drikkekart og mye, mye mer skal det godt gjøres å ikke finne noe du liker her. 

Gastropuben serverer mat laget med kjærlighet fra stolte kokker som brenner for faget og alltid har den gode smaken i fokus. La deg bli overrasket av kreative og dyktige kokker og bartendere med dyp lidenskap for god smak og service.

Se menyen.

Perfekt samlingsplass for små og store arrangementer

Skal du arrangere kick off, julebord, afterwork, utdrikningslag, firmafest eller bare en hyggelig stund med familie og venner?

Hasle Linie Gastropub er et godt valg – uansett anledning! Der finner du 270 sitteplasser inne og over 200 sitteplasser ute. Dessuten har de både brettspill, shuffleboard og Oche, hvilket vil løfte underholdnings- og trivselsfaktoren under enhver sosial sammenkomst. 

Her kan du lese mer om Hasle Linie Gastropub

Lokaler til selskap, møter, kurs og konferanser

Er du på jakt etter det perfekte konferanse- eller selskapslokalet?

Hasle Linie sitt chambre séparée er et allsidig lokale som egner seg svært godt til lukkede selskap eller konferanser for opptil 70 personer, med servering av mat & drikke til deres private chambre som så fint på fransk betyr “et rom i rommet”.

Passer ypperlig for å private arrangementer, både faglig og sosialt. Restauranten stiller med AV. utstyr og storskjermer til kurs og presentasjoner. Hasle Linie både tiltrettelegger og skreddersyr for sømløs planlegging og gjennomføring. 

Spill, lek og moro for alle

Kombiner spill og lek med et hyggelig måltid! Her får du en uslåelig kombinasjon av god mat og drikke, lun og hyggelig stemning og spill!

Det skjer alltid noe på Hasle Linie Gastropub. Klikk her for å ta en titt på deres “Hva Skjer” for å se kommende arrangementer, quiz, sport på TV, bingo, stand up og mer.

Modern Darts by Oche 

Hasle Linie tilbyr elektronisk dart som er populært og passer perfekt som aktivitet i forbindelse med After Work.

Shuffleboard

De har også kvalitetsrike shuffleboards fra det amerikanske merket Champion i typen Grand Champion 22 ft boards. Bordene er av kanadisk lønnetre med en toppfinish som gjør at spilleflaten er vedlikeholdsfri og holder seg i perfekt stand.

Her kan du lese mer om spill og moro på Hasle Linie.

Velkommen til Hasle Linie Gastropub!

Send melding til Hasle Linie Gastropub

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.