Søk i Aktiv i Oslo

Modern Catering

Modern Catering har nærmere 30 års samlet erfaring med alt fra à la carte, fine dining og catering, og leverer til enhver anledning.

De leverer tapas til alt fra kick-off, sommerfester, konferanser og events. Ønsker dere noe spesielt så disker de gjerne opp med 3-retters middag.

Bryllup 

Her leveres delikat mat som passer perfekt til din bryllupsdag. Maten serveres på design-porselen, og de tilbyr selvfølgelig prøvesmaking av menyen.

Les mer om mulighetene. 

Lunsj & møtemat 

Behov for mat til møter eller kurs? Modern Catering har satt sammen en nydelig og velsmakende pokebowls som passer perfekt til dette. Arrangerer du et større arrangement kan de også levere – og vi anbefaler at du sjekker ut menyen.

Les mer her. 

Kurs & konferanser 

Skal du arrangere kurs eller konferanse? Modern Catering har lang erfaring med både små og store events, og stiller gjerne med et profesjonelt team som fir dere en god matopplevelse.

Se muligheter i menyen. 

Julebord

Modern Catering kan levere kvalitetsmat til alt fra et middagsselskap hjemme i stuen, til en større sammenkomst i stort lokale. Her hjelper de deg med å skape en god atmosfære som sikrer en fantastisk matopplevelse.

Se mer her. 

Referanser

“Først og fremst vil jeg si at jeg er veldig fornøyd med maten. Den smakte fortreffelig!Vi har bestilt to ganger, og begge ganger fikk vi en meny som passet perfekt for oss. Tusen takk for god mat.” 

Marianne

“Tusen takk for fantastisk mat og utrolig bra service! Dere gjorde min 40-års dag. Anbefales!”

Thomas Smedshammer

“Kjempegod mat med gode råvarer, anbefales på det sterkeste, også med tanke på pris! Veldig bra service.” 

Artemis Nestouri

“Kan til de grader anbefales. Veldig hyggelig personale, og lager nydelig mat. Har prøvd både 3-retters middag og tapas. Begge deler er svært velsmakende, delikat og bra mengde for prisen.” 

Sissel Lindemann

Les mer om Modern Catering her. 

Send melding til Modern Catering

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.