Søk i Aktiv i Oslo

Finnskogtoppen

I hjertet av de dype skoger i Finnskogen, 405 m over havet, ligger Finnskogtoppen Velværehotell. Hotellet som har som mål å gi gjestene mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud.

«Ren Velvære på Finnskogen»

Finnskogtoppen Spa & Velværehotell er stedet der alt er til for å gjøre deg vel. I omgivelser som gir deg ro til å ta vare på deg selv finner du naturlig, god mat på menyen, et innholdsrikt aktivitetstilbud og varierte behandlinger av høy kvalitet.

Med 35 rom, inkludert 12 dobbeltrom, 18 enkeltrom, 3 leiligheter og 2 suiter, har hotellet kapasiteten til å imøtekomme et mangfold av behov og arrangementer, enten det er for private gjester, bedrifter eller foreninger.

Beliggende kun 5 mil fra både Kongsvinger og Torsby og 15 mil fra Oslo.

Finn ut mer

Kurs og konferanser

Finnskogtoppen Spa & Velværehotell tilbyr mer enn bare den klassiske kurs- og konferanseopplevelsen. Her åpnes det opp for unike opplevelser, avslapning og verdifull tid sammen.

Alt fra konferanser med og uten overnatting, ledersamlinger, teambuilding, gruppeaktiviteter og ulike hotellopphold for både bedrifter og foreninger, er innen rekkevidde.

Det er mulig å leie hele hotellet.

Les mer

Spa og velvære

I den flotte spa-avdelingen med store vinduer, beroligende belysning og musikk, får man en unik mulighet til å koble av i harmoni med naturen.

I tillegg til fasiliteter som vekselbad, boblebad, badstuer og svømmebasseng, tilbyr spaet et bredt utvalg av behandlinger som fremmer avslapning og velvære; ansiktsbehandlinger, massasje, hånd- og fotbehandlinger.

Finnskogtoppen ønsker også daggjester velkommen til å nyte spa og velvære-avdelingen. Her er det fullt mulig å ta en pause fra hverdagens stress, selv om det kun er for en dag.

Les mer

Aktiviteter

På Finnskogtoppen Spa & Velværehotell kan du finne mange ulike aktiviteter, både med og uten instruktør – innendørs og utendørs. De har ulike gruppetimer, slik at du kan finne en treningsform som passer akkurat deg.

Se hele utvalget av aktiviteter

Bryllup i idylliske omgivelser

Teamet på Finnskogtoppen er dedikert til å gjøre bryllupsdagen så minneverdig som mulig. De tar hånd om alle detaljene, fra mat og servering til dekorasjon og oppsett. Det er også mulig å inkludere velværeopplevelser i bryllupspakken, for eksempel en avslappende spa-dag for brudeparet eller gjestene.

Det er mulig å leie hele hotellet.

Hotellet kan servere opp til 100 gjester og har romkapasitet for 54 overnattende gjester. Skulle det være behov for flere overnattingsplasser, finnes det andre enklere overnattingssteder i nærområdet.

 

Send melding til Finnskogtoppen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.