Søk i Aktiv i Oslo

Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. De har noen av landets fremste kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak. KA har forskjellig løsninger på morsomme og lærerike mat- og vinkurs.

Dette er matentusiater som ønsker  å inspirere og videreføre kunnskapen de har til både bedrifter, bransje og til privatpersoner. Kulinarisk Akademi har eksistert siden 2008, og vil fortsette å utvikle seg i årene fremover.

Mer om oss

Bedrifter og grupper: Lag og nyt mat sammen

Ønsker du et inspirerende og annerledes arrangement? Her kan du velge mellom mange morsomme og lærerike kurs. På Kulinarisk Akademi kan de virkelig skreddersy matopplevelser.

Få ting er mer samlende enn det å tilberede og nyte god mat i fellesskap med andre. Her finner du garantert en hyggelig atmosfære som sikrer vann i munn.

Kulinarisk teambuilding 

Passer perfekt når kolleger skal bli bedre kjent, utvikle sine samarbeidsevner og ønsker en middag satt sammen av flere deilige retter.

Kokkekamp

Morsom aktivitet for de med et sterkt konkurranseinstinkt.

Mat og vin i kombinasjon

Passer perfekt når dine kunder eller kolleger har en god interesse for mat og vin og ønsker seg en opplevelsesrik middag. Vil du imponere stort uten at det blir for stivt? Da er dette perfekt for dere!

Flere aktiviteter finner du her

Møtepakker

Ønsker du en unik ramme rundt ditt møte? Kulinarisk Akademi har flotte lokaler og kan tilby gode møterom med audio/visuelt utstyr. I tillegg serveres det deilig møtemat.

Ønsker dere et avbrekk i løpet av dagen, bestill Lunsjkurs og lag maten sammen med  kokkene.

Se ulike møtepakker. 

Selskap

Har dere noe å feire, eller ønsker dere en annerledes fest eller firmaarrangement? Ved å legge ditt selskap til KA er du garantert å gi dine gjester en kulinarisk opplevelse i en hyggelig atmosfære. De lager selskap for grupper fra 8 personer og oppover.

Kjøkkenfest

For dere som ønsker en sosial middag hvor dere mingler og beveger dere fritt rundt på kjøkkenet og henter tallerkener med de deiligste smaker hos kokkene.

Denne kvelden er kunnskapsrike og kreative kokker deres verter og inviterer dere inn på kjøkkenet til mingling og en smaksrik kjøkkenfest. Det loves en uforglemmelig og unik matopplevelse i flotte lokaler. Egner seg godt for selskaper fra 40-200 personer.

Les mer. 

Flere aktiviteter finner du her

Privatpersoner

Ønsker du en kulinarisk opplevelse, samt utvikle dine kokke-kunnskaper sammen med en venner eller kjæresten? Kulinarisk akademi tilbyr en rekke mat og vinkurs, se kurskalenderen for en full oversikt. Dette er også en perfekt aktivitet for utdrikningslag, jubileer og andre markeringer.

Gi en kulinarisk opplevelse i gave. Bestill gavekort i dag!

Kontakt Kulinarisk Akademi

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.