Søk i Aktiv i Oslo

Liora Levi – Sommelier

Tilbyr vinkurs og vinsmaking av høy kvalitet som skreddersys for bedrifter, vinklubber ol. etter kundens kunnskapsnivå og ønske om tema.

Om Liora Levi

  • Utdannet vinkelner fra Norsk Sommelierutdannelse.
  • Norsk mester for vinkelnere 2013
  • Nordisk mester for vinkelnere 2012
  • Norsk ambassadør for Bourgogne viner.
  • Ambassadør for Riedel
  • President i Norsk Vinkelnerforening
  • Vinekspert på TV2s God morgen Norge
  • Mange års erfaring med vin, druer og “dagen derpå.”

Basis vinkurs på 1-2-3!

De fleste har en formening om vin, enten man liker vin eller ikke. Basis vinkurs gir en enkel innføring i vin gjennom vinkurs eller vinsmaking, og er en morsom og fin måte å lære mer om ​vin på, og det er både sosialt og lærerikt.

Vinkurs og vinsmaking skreddersys for bedrifter, vinklubber ol. etter kundens kunnskapsnivå og ønske om tema og budsjett for vin.

Her smaker dere viner fra 5 forskjellige land, og kurset varer i underkant av 2 timer.

Les mer om kurset. 

Riedel glass-smaking

Glassets betydning for vår opplevelse av vinen er viktigere enn man skulle tro. Bli med på en overraskende Riedel glass-smaking av vin versus glass.

Som ambassadør for Riedel holder Liora Riedel glass-smakinger med ulike glass avhenging av hvilke druer/viner som skal smakes.

Glass-smaking skreddersys for bedrifter/grupper/vinklubber ol. etter kundens kunnskapsnivå og budsjett for vin.

Les mer. 

Verdens vinregioner

En vinregion rommer så mange ulike viner, og her tar Liora dere med på et dypdykk i ditt favoritt område fra verdens vinregioner.

Verden er full av kjente og mindre kjente vinregioner. De fleste av oss har hørt om vinområder som Bordeaux, Burgund, Toscana, Piemonte og Champagne. Hvilken er din favoritt-region og hvor mye vil du lære om verdens vinregioner? Valget er ditt.

Digitalt Vinkurs

Du trodde kanskje ikke at et online vinkurs var et alternativ? Det er det så absolutt! Et online vinkurs er en perfekt løsning for et sosial arrangement for dine ansatte når dere ikke kan møtes til å gjennomføre vinsmaking fysisk. Se mer om Liora Levis online vinkurs her.

Foto 4 i slide: Aleksander Nordahl
Foto 1 og 3 i slide: Maia Hansen

Send melding til Liora Levi – Sommelier

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.