Søk i Aktiv i Oslo

Kolonihagen Frogner

På Kolonihagen Frogner kan du invitere til selskap og eventer i flotte lokaler. Her kan du også reservere et chambre separee for inntil 26 personer. De skreddersyr også vinpakker om ønskelig.

Se menyen her.

Selskaper

Fra mandag-lørdag tar Kolonihagen Frogner imot selskaper. Her har de fem og syv retters selskapsmeny og de skreddersyr gjerne vinpakker.

Chambre Separee

Her har de et eget Chambre Separée med plass til gjester fra 10-26 personer for de som ønsker et lukket selskap.

Firmaarrangement

Hos Kolonihagen Frogner kan de ta imot til både kurs, konferanse og andre firmaarrangement. Her får man en egen inngang, og det er plass til 50 gjester med full bevertning.

Med fleksible bordløsninger, alt av teknisk utstyr er dette et flott sted å invitere til neste møte eller seminar!

Vin og ølkurs

Ta med venner eller kollegaer på vin og ølkurs og Kolonihagen Frogner.

Uteservering

I deres grønne uteservering i bakgården er det plass til 30 sitteplasser til bords. Her er det rom for å ta seg et glass i sola, eller spise fra menyen i svale omgivelser.

Julebord

Velkommen til stemningsfulle lokaler og julebord. Hos Kolonihagen Frogner startet forberedelsene allerede i august da kjøkkensjef Jørgen hang opp pinnekjøttet med einer, nellik, kanel og karve til tørking. Som alltid setter Jørgen sitt helt spesielle preg på de beste råvarene og gir deg og ditt selskap julemat med en smakfull vri!

Kolonihagen Frogner ønsker velkommen til selskaper i alle størrelser. I tillegg til restauranten har de husrom til private selskaper oppe på deres Mezzanine eller Chambre separée — eller begge deler — med plass til opp til 50 gjester.

Velg mellom 
5-retters selskapsmeny 595,–
eller
7-retters selskapsmeny 795,–

Med tilhørende vinpakker eller utvalgte flasker.

Send melding til Kolonihagen Frogner

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.