Søk i Aktiv i Oslo

Perfect Escape avd. Oslo

Perfect Escape har levert eventyr, spenning og adrenalinfylte opplevelser siden 2015. Alle spillene er utviklet og bygd i Norge, med fokus på å skape gode opplevelser for kolleger, vennegjenger, familier og andre som ønsker å ha det moro sammen. Avdelingen i Oslo har også alle rettigheter for servering av alkohol før og etter spill.

Eventyrlig oppdagelsesferd

Fokus på kommunikasjon, samarbeid og kreativitet

Alle rommene til Perfect Escape er bygd opp på en måte som gjør at dere får satt kommunikasjon, samarbeid og kreativitet på prøve. Dette bidrar til en spennende, morsom, lærerik og minneverdig opplevelse for alle, enten det er en familie med stor spredning i alder, et utdrikningslag der mange ikke kjenner hverandre fra før, eller gode kolleger som må jobbe sammen på en annen måte enn de er vant til.

En av Norges mest erfarne på Escape Room

Perfect Escape Oslo er den fjerde avdelingen til Perfect Escape AS som har holdt på siden 2015. De har tatt imot minst 100 000 gjester og har lang erfaring med å arrangere blant annet barnebursdager, julebord, utdrikningslag og teambuilding. Med denne erfaringen og all kunnskapen det gir, er dette en sikker leverandør av gode opplevelser.

Perfect Escape spill i Oslo

Avdelingen til Perfect Escape Oslo ligger i Akersgata 1, rett ovenfor Akershus Festning. Der finner du fire forskjellige Escape Rooms, en stor og fin lobby hvor dere kan spille Escape Boxer og utendørsspillet Amazing Race. Perfect Escape har også skjenkebevilling og serveringsrettigheter i lobbyen. Så dette er det eneste Escape-Roomet i Oslo hvor man kan ta en øl eller et glass vin før spill.

Litt om spillene:

Tutankhamuns Gravkammer er dere arkeologer på oppdrag i Tutankhamuns Gravkammer i Egypt. Brått er dere fanget i graven og må finne veien ut. Dere må ha med dere lykter i rommet å løse gåter, finne skjulte mekanismer og tolke kryptiske meldinger for å komme dere ut igjen. Dette er Perfect Escapes bestselger og en klassiker som passer for alle, uansett alder og erfaring.

I Da Vincis Treasure Hunt er dere skattejegere som har kommet på sporet av en skatt gjemt av Leonardo Da Vinci. Ifølge sagnet skal Tempelridderordenens hellige sverd være gjemt sammen med skatten. Men andre skattejegere er like bak dere og dere må måle kløkt og kreativitet opp mot selveste Da Vinci for å finne skatten og sverdet. Hele spillet har en fantastisk scenografi og gir en eventyrlig følelse for alt fra nybegynnere til de mest erfarne spillerne.

I Den gale oppfinneren er det blitt år 2047 og menneskeheten er i ferd med å dø ut fordi vi har blitt for dumme. Oppfinneren Inge N. Idefordet har klart å bygge en maskin som kan redde oss, men oppfinneren er borte og maskinen er ødelagt. Deres oppgave er å reparere maskinen før den går i selvdestruksjonsmodus. Spillet er proppfullt av underlige oppgaver, kreative tankemåter og tekniske løsninger.

I Senk Blücher – 09. april 1940 er dere soldater på Oscarsborg festning. Tyskerne kommer seilende innover Oslofjorden med mørke lanterner og alarmen går. Dere må rekke frem til torpedorommet i tide for å stoppe tyskerne. Dette er Norges mest autentiske Escape Room, utviklet og bygd i samarbeid med Forsvarsmuseet på Oscarsborg. Alle rekvisitter i rommet er gitt av Forsvarsmuseet og kanonen i torpedorommet er en tilnærmet tro kopi av den ekte kanonen som fikk senket slagskipet Blücher i 1940.

I The New York Mafia (Box i lobby) er dere kriminelle mafiabander som kjemper om kriminelt maktmonopol i New York City. Spillet er en diger Box som man løser i lobbyen. Spillet tilsvarer omtrent 2,5 Escape Rooms i oppgavestørrelse, og det spilles på tid. Fra 1-2 timer, avhengig av hva kunden ønsker. Her kan opp til 15 personer samarbeide på samme Box om man vil, eller konkurrere mot hverandre i mindre lag. De har plass til totalt 30 personer i lobbyen samtidig som kan spille Mafia Box.

I Perfect Escape Box  (Box i lobby) deltar dere i opptaksprøven til sikkerhetsbyrået Perfect Intelligence. Opp til 30 personer kan spille det samme spillet samtidig, fordelt på grupper på opp til 5 personer. Men kun den raskeste gruppen blir tatt opp i sikkerhetsbyrået etterpå. Spillet er en nervepirrende kamp mot klokka og spenningen forsterkes av at alle andre rundt deg spiller det samme spillet samtidig. Hvem er smartest og klarer å løse oppgavene raskest?

I Amazing Race er dere hemmelige agenter som har fått i oppdrag å avsløre en ransliga i Oslo. Dere får utlevert en koffert som ingen har klart å åpne. Når dere klarer å åpne kofferten, må innholdet dekrypteres slik at informasjonen kan brukes til å finne ut hvem som planlegger et ranskupp i Oslo, samt hvor, når og hva planene går ut på. Opp til 50 personer kan delta i spillet samtidig og alt foregår utendørs. Dere må bli kjent med byen på en ny måte og bruke omgivelsene til å finne spor og ledetråder som kan hjelpe dere videre i jakten på den kriminelle ligaen.

Stor og flott lobby

Hos Perfect Escape Oslo har de en stor og flott lobby, med plass til 30 personer, og med alle rettigheter for servering av alkohol. Der kan dere ha faglig opplegg som en del av teambuildingen, eller dekke til langbord for å feire bursdag o.l. Grupper på opp til 50 personer kan bytte på å spille Escape Room og Perfect Escape Box i lobbyen. Det er også mulig å få servert catering fra Baker Hansen som ligger vegg-i-vegg, bestille pizza fra Peppes, eller ha med egen mat og drikke.

Les mer om Perfect Escape. 

Gavekort

Gavekort på Escape Room hos Perfect Escape er en populær gave til bursdager, jul, bryllup, som premie i lotterier og annet.
Du kan enkelt kjøpe gavekort for valgfri sum og få koden tilsendt på e-post. Ønsker du et fysisk gavekort, kjøper du gavekortet ved å klikke på linken og sende en e-post med koden til oslo@perfectescape.no for avtale om når du skal hente det ferdig utfylte gavekortet.

Send melding til Perfect Escape avd. Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.