Perfect Escape avd. Oslo

Perfect Escape har levert eventyr, spenning og adrenalinfylt opplevelser siden 2015. Alle spillene er utviklet og bygd i Norge, med fokus på å skape gode opplevelser for kolleger, vennegjenger, familier og andre som ønsker å ha det moro sammen.

Eventyrlig oppdagelsesferd

Perfect Escape har levert eventyr, spenning og adrenalinfylt opplevelser siden 2015. Alle spillene er utviklet og bygd i Norge, med fokus på å skape gode opplevelser for kolleger, vennegjenger, familier og andre som ønsker å ha det moro sammen.

Fokus på kommunikasjon, samarbeid og kreativitet

Alle rommene til Perfect Escape er bygd opp på en måte som gjør at dere får satt kommunikasjon, samarbeid og kreativitet på prøve, noe som gjør det til en spennende, morsom, lærerik og minneverdig opplevelse for alle, enten det er en familie med stor spredning i alder, et utdrikningslag der mange ikke kjenner hverandre før av eller gode kolleger som må jobbe sammen på en annen måte enn det de er vant til.

Norges mest erfarne på Escape Room

Perfect Escape Oslo er den fjerde avdelingen til Perfect Escape AS, som har holdt på siden 2015. De har tatt i mot opp i mot 100 000 gjester og har lang erfaring med å arrangere alt fra barnebursdag, til utdrikningslag og teambuilding. Med denne erfaringen og all kunnskapen det gir er dette en sikker leverandør av gode opplevelser.

Perfect Escape spill i Oslo

Avdelingen til Perfect Escape Oslo ligger i Akersgata 1, rett ovenfor Akershus Festning. Der finner du fire forskjellige Escape Room, en stor og fin lobby hvor dere kan spille Perfect Escape Box og utendørs spillet Amazing Race.

Litt om spillene:

I Tutankhamuns Gravkammer (https://perfectescape.no/oslo/spill/gravkammeret/) er dere arkeologer som har gått inn en hemmelig dør i Egypt og blitt fanget i et mørklagt gravkammer, der eneste vei ut igjen er å bevege dere videre innover. Dere må ha med dere lykter i rommet å løse gåter, finne skjulte mekanismer og tolke kryptiske meldinger for å komme dere ut igjen. Dette er Perfect Escapes bestselger og en klassiker som passer for alle, uansett alder og erfaring.

I Da Vincis Treasure Hunt (https://perfectescape.no/oslo/spill/treasure-hunt/)er dere skattejegere som har kommet på sporet av en skatt gjemt av Leonardo Da Vinci. I følge sagnet skal Tempelridderordenens hellige sverd være gjemt sammen med skatten. Men andre skattejegere er like bak dere og dere må måle kløkt og kreativitet opp mot selveste Da Vinci for å finne skatten og sverdet. Hele spillet har en fantastisk scenografi og gir en eventyrlig følelse for alt fra nybegynnere til de mest erfarne spillerne.

I Den gale oppfinneren (https://perfectescape.no/oslo/spill/den-gale-oppfinneren/) er det blitt år 2047 og menneskeheten er i ferd med å dø ut, fordi vi har blitt for dumme. Oppfinneren Inge N. Idefordet har klart å bygge en maskin som kan redde oss, men oppfinneren er borte og maskinen er ødelagt. Deres oppgave er å reparere maskinen før den går i selvdestruksjonsmodus. Spillet er proppfullt av underlige oppgaver, kreative tankemåter og tekniske løsninger.

I Senk Blücher – 09. april 1940 (https://perfectescape.no/oslo/spill/senk-blucher/) er dere soldater på Oscarsborg festning. Tyskerne kommer seilende innover Oslofjorden med slukte lanterner og alarmen går. Dere må rekke frem til torpedorommet i tide for å stoppe tyskerne. Dette er Norges mest autentiske Escape Room, utviklet og bygd i samarbeid med Forsvarsmuseet på Oscarsborg. Alle rekvisitter i rommet er gitt av Forsvarsmuseet og kanonen i torpedorommet er en tilnærmet tro kopi av den ekte kanonen som fikk senket slagskipet Blücher i 1940.

I Perfect Escape Box deltar dere i opptaksprøven til sikkerhetsbyrået Perfect Intelligence. Opp til 30 personer kan spille det samme spillet samtidig, fordelt på grupper på opp til 5 personer. Men kun den raskeste gruppen blir tatt opp i sikkerhetsbyrået etterpå. Spillet er en nervepirrende kamp mot klokka og spenningen forsterkes av at alle andre rundt deg spiller det samme spillet samtidig. Hvem er smartest og klarer å løse oppgavene raskest?

I Amazing Race er dere hemmelige agenter som har fått i oppdrag å avsløre et planlagt kupp i Oslo. Dere får utlevert en koffert, som ingen har klart å åpne. Om dere klarer å åpne kofferten må innholdet dekrypteres, slik at informasjonen kan brukes til å finne ut hvem det er som planlegger et kupp i Oslo, hvor, når og hva planene går ut på. Opp til 50 personer kan delta i spillet samtidig og alt foregår utendørs. Dere må bli kjent med byen på en ny måte og bruke omgivelsene til å finne spor og ledetråder som kan hjelpe dere videre i jakten på den kriminelle ligaen.

Stor og flott lobby

Hos Perfect Escape Oslo har de en stor og flott lobby, med plass til 30 personer. Der kan dere ha faglig opplegg som en del av teambuildingen, eller dekke til langbord for å feire bursdag o.l. Grupper på opp til 48 personer kan bytte på å spille Escape Room og Perfect Escape Box i lobbyen. Det er også mulig å få servert catering fra Baker Hansen, som ligger vegg-i-vegg, bestille pizza fra Peppes, eller ha med egen mat og drikke.

Les mer om Perfect Escape. 

Gavekort

Gavekort på Escape Room hos Perfect Escape er en populær gave til farsdag, morsdag, bursdager, jul, bryllup, som premie i lotterier og annet. Du kan enkelt kjøpe gavekort for valgfri sum og få koden tilsendt på e-post. Ønsker du et fysisk gavekort kjøper du gavekortet ved å klikke på linken og sende en e-post med koden til oslo@perfectescape.no for avtale om når du skal hente det ferdig utfylte gavekortet.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.