Søk i Aktiv i Oslo

Kollensvevet

Nyt 361 meter med sug i magen og byens beste utsikt! Zip-linen fører deg fra topp til enden som om du skulle hoppet med ski i Holmenkollen.

Alle kan hoppe i Holmenkollen!

Kollensvevet gir deg og dine kolleger eller venner muligheten til å kaste dere utfor Holmenkollbakken i vår spektakulære zip-line fra toppen av hopptårnet til landingsplattformen 361 meter lenger nede med en høydeforskjell på hele 107,5 meter. Vi kan skryte av Oslos beste utsikt og love deg en opplevelse du aldri vil glemme!

Vi har ingen aldersgrense (vår eldste gjest så langt var 92 år gammel!), alle som veier mellom 30 og 110 kg kan hoppe.

Mye mer enn en zip-line – perfekt for teambuilding, kick off og firmaarrangement!

Det er gøy å ta Kollensvevet sammen med kollegaer, men Kollensvevet har mye mer å by på! Vi tilbyr ulike gruppearrangementer som inkluderer zip-line, rappellering og mange spennende og morsomme aktiviteter i og rundt Holmenkollen.

Før eller etter at dere besøker oss kan vi også tilby leie av møterom, lunsj, middag eller tilrettelegging av andre arrangementer hos vår samarbeidspartner Holmenkollen Park Hotell.

Utdrikningslag

Kollensvevet er en populær aktivitet for utdrikningslag. Send brud eller brudgom utfor, eller ta med hele gjengen opp for et luftig svev! Dette er en opplevelse hovedpersonen vil ha med seg lenge. Vi tilbyr også ulike gruppearrangementer som passer for utdrikningslag, med og uten zip-line. Se mer her.

Drop-in og booking

Vi har alltid åpent for drop-in i hele åpningstiden, og dere er velkommen uansett hvor mange dere er! I høysesongen (juli/august) kan det være kø for å komme opp i hopptårnet, så da anbefaler vi at dere prøver å legge besøket tidlig eller sent på dagen for å få den beste opplevelsen. Det er også fullt mulig å reservere en tid som privatperson, enten alene eller som en gruppe. Vi kan til og med åpne Kollensvevet spesielt for deg eller dere utenfor åpningstiden. Kontakt oss via knappen øverst på siden så finner vi et tidspunkt og en løsning som passer for dere.

Åpningstider

Kollensvevet holder åpent hver dag hele sesongen.

Send melding til Kollensvevet

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.