Søk i Aktiv i Oslo

Amundsen Bryggeri & Spiseri

På Amundsen Bryggeri & Spiseri er alle velkomne, fra å henge i den 17 meter lange baren og prøve noe spennende å drikke eller slå seg til bords å spise en uformell middag med venner og familie.

I hjertet av Oslo finner du Amundsen Bryggeri & Spiseri som åpnet dørene i februar 2011.
 Her tilbyr de en avslappet, koselig, men veldig sosial atmosfære.

Amundsen Bryggeri & Spiseri er en del av Akershusgruppen, en restaurantgruppe som driver flere av Oslos populære restauranter, gastropuber og barer, og har sitt eget håndverksbryggeri.

Her kan du nyte av lokalt brygget øl fra eget mikrobryggeri eller øl fra flere av verdens hjørner. De serverer gastropubmat fra deilige snacksretter, til klassisk fish & chips, og saftige burgere.

Les mer om Amundsen Bryggeri & Spiseri på deres nettsider. 

Uteservering

Om sommeren har de en stor uteservering der gjestene våre kan få et lite pusterom fra sommertravle Oslo. Her kan de nyte god mat og drikke i rolige og hyggelige omgivelser. Anbefales!

Om vinteren er peisen alltid tent, og stedet er fylt med mange mennesker, varme, god musikk og lukten av deilig mat eller øl som brygges i bryggeriet.

Gastropub med eget mikrobryggeri

Vår hovedbrygger heter Lars Huse, og han er ansvarlig for all den fantastiske ølen som brygges hos oss. Vi har en husets pale ale, india pale ale, pils og hveteøl på våre mange tappekraner.

I tillegg brygger Lars ofte annet spennende øl som er sesongbasert – fra surt, søtt og fruktig til mørkt, krydret og fyldig. Du får det ikke mer lokalt og kortreist enn dette!

Les mer om mikrobryggeriet.

Kontakt Amundsen Bryggeri & Spiseri

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.