Søk i Aktiv i Oslo

Amundsen Bryggeri & Spiseri

På Amundsen Bryggeri & Spiseri er alle velkomne til å henge i den 17 meter lange baren og prøve noe spennende å drikke, eller slå seg ned til bords og spise en uformell middag med venner og familie.

I hjertet av Oslo finner du Amundsen Bryggeri & Spiseri som åpnet dørene i februar 2011.
 Her tilbyr de en avslappet, koselig, men veldig sosial atmosfære.

Amundsen Bryggeri & Spiseri er en del av Akershusgruppen, en restaurantgruppe som driver flere av Oslos populære restauranter, gastropuber og barer, og har sitt eget håndverksbryggeri.

Her kan du nyte av lokalt brygget øl fra eget mikrobryggeri eller øl fra flere av verdens hjørner. De serverer gastropubmat fra deilige snacksretter, til klassisk fish & chips, og saftige burgere.

Les mer om Amundsen Bryggeri & Spiseri.

Julebord

Legger dere julebordet på Amundsen Bryggeri & Spiseri får dere den perfekte blandingen av deilig mat, lokalt brygget øl og en varm atmosfære.

Med peisen tent og hyggelig musikk i vintermånedene, skaper dette stedet den ultimate julestemningen. Uansett om du vil samle kolleger, venner eller familie, er Amundsen et inkluderende og sosialt sted å feire julen.

Nyt sesongens spesialiteter og et bredt utvalg av øl, og la Amundsen Bryggeri & Spiseri bli kulissene for ditt minneverdige julebord.

Se meny og book bord.

Uteservering

Om sommeren har de en stor uteservering der gjester kan få et lite pusterom fra sommertravle Oslo. Her kan de nyte god mat og drikke i rolige og hyggelige omgivelser. Anbefales!

Om vinteren er peisen alltid tent, og stedet er fylt med mange mennesker, varme, god musikk og lukten av deilig mat eller øl som brygges i bryggeriet.

Gastropub med eget mikrobryggeri

Deres hovedbrygger heter Lars Huse, og han er ansvarlig for all den fantastiske ølen som brygges hos Amundsen. De har en husets pale ale, india pale ale, pils og hveteøl på deres mange tappekraner.

I tillegg brygger Lars ofte annet spennende øl som er sesongbasert – fra surt, søtt og fruktig til mørkt, krydret og fyldig. Du får det ikke mer lokalt og kortreist enn dette!

Les mer om mikrobryggeriet.

Send melding til Amundsen Bryggeri & Spiseri

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.