Søk i Aktiv i Oslo

Amazing Race – Perfect Escape

Amazing Race passer perfekt som et spennende innslag i en teambuilding, utdrikningslag eller moro med vennegjengen. Spillet foregår i området rundt Karl Johan, hvor dere etterforsker en ransliga i Oslos underverden. For å avsløre ransligaen må dere samarbeide tett, bevege dere rundt i byen og løse varierte oppgaver sammen.

Dere er agenter i det hemmelige sikkerhetsbyrået Perfect Intelligence og etterforsker et ransmiljø i Oslos underverden. Mye tyder på at det er et stort ran på gang. Klarer dere å avsløre planene og avverge ranet? Alt starter med en liten koffert som leder dere til forskjellige steder i Oslo sentrum, hvor dere vil finne spor, ledetråder og oppgaver som må løses. Spilletiden er 1,5–2 timer.

Opptil 36 personer kan spille samtidig, fordelt på mindre lag som konkurrer mot hverandre.

Les mer og book her.

Hvem passer spillet for:

Aktiviteten passer perfekt for familier, venner, teambuilding for bedrifter m.m. Amazing Race passer til mange målgrupper, kan spilles av opptil 36 personer samtidig og og kan gjerne kombineres med flere aktiviteter på samme dag.

Praktisk informasjon:

Spillet foregår sentralt i Oslo Sentrum i området rundt Karl Johansgate.

Kle dere etter været.

Man når alle oppgaver til fots og dere må regne med å gå ca 2-2,5km.

Dere velger om dere vil løpe eller om dere tar det i rolig tempo.

Er dere et større firma eller mer enn 36 personer må dere ta kontakt over epost slik at det kan legges til rette for dere.

Her kan du lese mer om konseptet.

Send melding til Amazing Race – Perfect Escape

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.