Søk i Aktiv i Oslo

Skydive Viken

Er du interessert å finne ut mer om å hoppe fallskjerm? Har du lyst på en adrenalinopplevelse du kommer til å huske resten av livet – eller gi det som gave til noen du er glad i? Da er et tandemhopp midt i blinken!

La drømmen bli virkelighet

Skydive Viken er det hoppfeltet som er nærmest Oslo og tilbyr både tandem hopp, fallskjermkurs og funn jumps. De er lokalisert på Rakkestad flyplass, en liten flyplass godt tilrettelagt for fallskjermhopping hele året.

Tandeminstruktøren tar deg trygt gjennom det ca 30 sekunder lange frittfallet og den påfølgende skjermturen på 5 minutter til det gresskledde landingsområdet.

Les mer om tilbudet. 

Bli med på kurs

Det å hoppe ut av et fly som er i 100 % topp stand, i flere tusen meters høyde, kan for de fleste virke som galskap, vanvidd og lek med livet. Mange drømmer om å gjøre det, men mangler akkurat det lille som skal til. Du har kommet ett skritt nærmere!

Stillheten og friheten du vil oppleve når henger under en fallskjerm for første gang er vanskelig å sette ord på. Når du etter noen hopp blir kvitt navlestrengen (lina) og skal ha ditt første frittfallhopp vil du oppleve en ny dimensjon.

Skydive Viken holder kurs om inneholder teorikurs og prøve, praktisk trening, pakkekurs, 4 fallskjermhopp og lån av alt nødvendig utstyr, samt plassavgift for inneværende år.

Les mer om kurset og se priser. 

Trekk folk til ditt arrangement

En fallskjermoppvisning i programmet til ditt arrangement vil være et trekkplaster. Oppvisningen kan du eller Nimbus fallskjermklubb finansiere ved hjelp av reklameflagg. De kan bruke røyk for å forsterke effekten av hopp og skjermflygingen. Flyet kan også være en del av underholdningen.

En demoleder kan ta med seg inntil fire hoppere til og hoppe inn på et arrangement for å lage blest, action og moro rundt arrangementer.

Les mer om mulighetene. 

Send melding til Skydive Viken

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.