Søk i Aktiv i Oslo

Boblefotball Oslo

  • Boblefotball Norge, Avd. Oslo Vis kart

Vil du ha en morsom og minnerik opplevelse? Boblefotball Oslo legger til en ny dimensjon av moro til den klassiske fotballopplevelsen. Passer for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Boblefotball Oslo samler firmaer, vennegjenger så vel som utdrikningslag og idrettsklubber, og sørger for en gøyal og minnerik dag!

Send en henvendelse med ønsket tidspunkt og ca. antall deltakere.

Hva er boblefotball?

Boblefotball, også kjent som zorb-fotball, er en gøyal aktivitet som kombinerer fotball med oppblåsbare bobler. Iført store oppblåsbare bobler spiller dere fotball og dulter i hverandre!

Man er godt beskyttet inne i boblen, og aktiviteten passer derfor for mennesker i alle aldre og ferdighetsnivåer.

Utleie til alle typer arrangementer

Boblefotball Oslo gjør det enkelt for deg som har fått ansvaret for underholdningen! De står for utleie av alt nødvendig utstyr, samt instruktør om dette skulle være ønskelig. Det eneste dere da trenger å gjøre er å finne et sted å spille.

Boblefotball Oslo tilbyr utleie hele året. De leier hovedsakelig ut 8 bobler per utleie, men send en henvendelse om du har behov for et større antall bobler.

UTDRIKNINGSLAG

Den perfekte aktiviteten til utdrikningslaget. Du og dine venner vil garantert le mens dere konkurrerer og får opp pulsen.

TEAMBUILDING

Denne aktivitet kan spilles av alle uansett alder og ferdighetsnivå.
Med mye latter og god stemning kan boblefotball gi dere en opplevelse utenom det vanlige, og samtidig skape et godt samhold i grupper og i team.

EVENTER

Boblefotball er en glimrende aktivitet å bruke på eventer. Det vil legge ekstra oppmerksomhet rundt et event, og fremme mye latter og glede blant deltakerne.

VENNEGJENG

For vennegjenger eller bursdagsselskap vil boblefotball være en perfekt aktivitet som definitivt skaper mye glede og humor. Dette er aktiviteten som alle vil prøve og alle vil like – det er gøy å se på som å spille. Man kan være alt fra 8 til 20 stk på ett sett. Det er en fin aktivitet å ha turnering med og rullere på lag.

 

Send melding til Boblefotball Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.