Søk i Aktiv i Oslo

Dinnershow Oslo – Ønsker du en helaften med show og middag?

Dinnershow er et populært konsept, spesielt til julebord og andre feiringer. Du får servert en bedre middag med flere retter, samtidig som du blir underholdt av dyktige artister med både sang, dans, humor, gjøgleri og teater.

Flere av våre samarbeidspartere på dette området har opparbeidet seg flere års erfaring med konseptet og leverer topp kvalitet av Dinnershow Oslo.

Det er mange muligheter for å legge en helaften med dinnershow Oslo, og de tilbyr mange ulike konsepter. Mange ønsker å ta med seg firmaet og kollegaer på et dinnershow for å kunne bli bedre kjent, skape minner og ha det gøy sammen. Andre ønsker gjerne å ta med seg kjæresten, eller hele vennegjengen. Hva med å overraske bursdagsbarnet eller jubilanten og spandere på en real bursdagsfeiring her ?

De som arrangerer dinnershow Oslo har gjerne lang erfaring i arrangere store eventer. Noen av dem tilbyr seg å hjelpe deg og har også lokaler tilgjengelig som du kan leie.

Det perfekte julebord

Spesielt rundt juletider er dinnershow et populært alternativ til julebord i november og desember. Her får dere alt servert, og det settes opp ekstra forestillinger, gjerne som setter deg litt i julestemning. Julemat kan også ofte bestilles som meny.

Her kan det gjelde å være tidlig ute for å få god plassering – og i det hele tatt plass den datoen dere ønsker.

Kontakt med artistene

Et dinnershow skiller seg fra en vanlig konsert eller et vanlig show. Her beveger gjerne artistene seg blant gjestene og bordene og de er ofte servitører samtidig, så du får virkelig underholdningen tett på kroppen. Og det kan til og med hende at du får være med og showe litt selv.

Under finner du oversikt over dinnershow Oslo og Akershus.

Her kan du også finne annen firmaunderholdning.