Søk i Aktiv i Oslo

SB Produksjoner

Et kreativt byrå med spesialkompetanse innen show, fashion og event. Tilbyr i dag over 200 av landets beste artister, showgrupper og modeller til forskjellige arrangementer.

SB Produksjoner har gjennom et tiår bygget opp en solid plattform innen artist- og kulturformidling og kan i dag tilby over to hundre av landets beste «rising star» artister. Vår ekspertise og fagkunnskaper innen feltet, har gitt oss lojale og fornøyde kunder. Dette samsvarer med vår forretningsstrategi om å være den foretrukne og ledende aktøren i markedet.

SB Produksjoner har gjennom et tiår bygget opp en solid plattform innen artist- og kulturformidling og kan i dag tilby over to hundre av landets beste «rising star» artister.

The Grand Christmas market

Gjør unna julegaveshoppingen på deres oppgraderte julemarked på Grand Hotel Oslo.

De gjentar suksessen fra i fjor og ønsker velkommen til «The Grand Christmas market». Søndag 27. november vil du kunne kjøpe advents- og julegaver til gode priser fra 30 forskjellige utstillere som har det meste du ønsker deg av myke og harde klapper under juletreet. Det blir underholdning, levende musikk, smaksprøver, Afternoon Tea og mulighet til å lage ditt eget digitale julekort + mye mer.

Så ta med deg din kjære, familien, vennegjengen eller kollegaer og nyt en magisk julestemning – med alt under ett tak!

Showpakker

SB Produksjoner tilbyr flere ferdigproduserte showpakker til ditt neste arrangement eller skreddersyr gjerne etter ønsker og tema.
De leverer artister, servitører og annen bemanning til all type eventer og underholding.

Les mer om SB Produksjoner.

Dinnershow og danseshow

SB Produksjoner formidler noen av landets beste profesjonelle dansere, koreografer, dansegrupper og danseshow i de fleste disipliner. Her kan de by på mange kjent ansikt fra TV-, musikal- og teaterscener rundt om i landet. Her kan nevnes flere av de profesjonelle danserne i ”Skal vi danse” som kan benyttes som et lite avbrekk under et seminar, men også i danseundervisning eller den populære teambuildingpakken “Kom- Skal vi danse.”

Dinnerhowene er mobile, og du kan derfor velge om de skal komme til dere eller om SB Produksjoner skal velge lokasjon.

Temakvelder

SB Produksjoner hjelper deg med kreative ideer og underholdningspakker til deres event eller firmafest.

Eksempel på underholdning vi kan hjelp deg med: 

Dansekurs, show, sangere, verter og vertinner, koreograf, DJs, musikere, makeup artister, stylister og interiørkonsulenter. Alt for å få frem den rette stilen og tema for kvelden.

Ballonger og dekor

Som en av landets fremste leverandører av ballongdekor til privat-, bedrift- og bryllupsfester har de nå videreutviklet en high-end ballonginstalasjon med flotte organiske og kreative ballongdekorasjoner i tillegg til blomsterdekor, photobooth med mer.

Les mer om SB Produksjoner.

Send melding til SB Produksjoner

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.