Søk i Aktiv i Oslo

Smalhans

Nabolagsrestaurant med eget chambre séparée. Med beliggenhet på St. Hanshaugen i Oslo kan Smalhans tilby lokaler for små og store selskap. Stedet har hatt fokus på deleretter, naturvin og et stort utvalg av øl siden åpningen i 2012 - så gjør deg klar for et fantastisk måltid.

I hjertet av Oslo, på St. Hanshaugen, finner du Smalhans. Denne nabolagsrestauranten er mer enn bare et sted å spise. Det er et sted for å møtes, feire og oppleve noe nytt.

Restauranten har fått utmerkelsen “Bib Gourmand” fra Michelin-guiden, som betyr at den tilbyr en unik og uforglemmelig smaksopplevelse til en rimelig pris.

Les mer.

God mat og drikke

Smalhans kan tilby hele 3 ulike konsepter i løpet av dagen. Lunsj, Dagens Hausmann og etter kl. 18.00 serveres kveldsmenyen.

I kveldsmenyen kan man velge mellom to menyer. Krøsus meny er den største menyen til 825,- per person og består av 9 småretter som blir servert som en 6-retters meny. Lillebroren er Smalhans menyen til 745,- per person og består av 6 småretter som blir servert som en 3-retters meny.

De har også 4 forskjellige vinpakker gjestene kan velge blant.

Se meny.

LEILIGHETEN/CHAMBRE SEPAREE

Leiligheten er et eget rom som er innredet med vintage møbler som gir en hjemmekoselig atmosfære, og passer fint til alt fra møter til bursdager og andre feiringer.

Rommet har kapasitet på inntil 20 personer fordelt på to langbord. Med 12-14 personer kan man sitte komfortabelt på et langbord midt i rommet.

Leiligheten er utstyrt med en TV som man kan kobles til PC/MAC med HDMI kabel eller Apple.

De har også innredet med en platespiller, og et godt utvalg av LP-plater som dere kan nyte underveis.

I leiligheten serveres utelukkende Krøsus meny.

Les mer.

Send melding til Smalhans

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.