Søk i Aktiv i Oslo

BAR Vulkan

BAR Vulkan er en nattklubb og selskapslokale, med uteservering langs Akerselven og stor takterrasse med fantastisk utsikt over hele Oslo. Hele eller deler av selskapslokalene kan leies for arrangementer.

BAR Vulkan har unike selskapslokaler til ditt neste event. Her sørger de for at alt blir tilrettelagt dine forventninger og ønsker, så du kan senke skuldrene og bare kose deg.

BAR Vulkan – første etasje

Første etasje på BAR Vulkan er et lyst og luftig selskapslokale med gjestfri atmosfære. Her er det plass til 150 sittende gjester og 300 ved mingling. Med god boltreplass, passer lokalet godt til produktlanseringer, kick-off, sommerfester eller andre større bedriftsarrangementer. Om sommeren har du også tilgang til deres uteområde i det pulserende området på Vulkan og Mathallen.

Ønsker man ulike drikkeløsninger som bonger, velkomstdrink m.m., legger de til rette for slike løsninger for din bedrift. Det er lyd- og lysanlegg i lokalet, og ekstra utstyr som TV-skjermer, projektor o.l. kan leies inn.

Takterrassen 

I sommermånedene er takterrassen til BAR Vulkan åpen og har plass til 200 minglende og 150 spisende. På den solrike takterrassen til BAR Vulkan får du fantastisk utsikt over store deler av Oslo.

Takterrassen kan deles inn i ulike seksjoner hvis man ønsker det, eller kun ønsker leie deler av taket. På den 100 kvm store takterrassen er det dansegulv, en stor pergola og parasoller for de solrike dagene. De tilbyr en egen selskapsmeny og drikkemeny, samt mulighet for bongløsning o.l. ved større arrangementer. Her kan man ha både private og bedriftsarrangement, da det er et perfekt lokale for afterwork, sommerfester, kick-off, sommeravslutning m.m. Her får du et uforglemmelig og unikt arrangement, skreddersydd etter dine ønsker.

Mat & drikke

BAR Vulkan lager modernisert amerikanske klassikere med en egen vri. Her kan du få servert smaksrike mini tacos, tomahawk, et godt utvalg fra deres raw bar og saftige burgere. Baren har selvfølgelig gode cocktailer og et rikt vinutvalg på drikkemenyen.

Nightlife

BAR Vulkan Nightlife er deres klubbkonsept med nattklubb og spennende eventer. Følg dem på Instagram @bar.vulkan for mer informasjon.

Send melding til BAR Vulkan

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.