Søk i Aktiv i Oslo

BAR Vulkan

BAR Vulkan er en nattklubb og selskapslokale, med uteservering langs Akerselven og stor takterrasse med fantastisk utsikt over hele Oslo. Hele eller deler av lokalene kan leies ut til ulike arrangementer.

BAR Vulkan – første etasje

I første etasje på BAR Vulkan kan du og dine gjester nyte godt selskap i et stort og lyst lokale, i en gjestfri atmosfære.

Her er det 120 sitteplasser og inntil 300 ståplasser, så det er masse plass å boltre seg på. Dette er et lokale som passer bra for produktlanseringer, kick-off, sommerfester eller andre større bedriftsarrangementer.

På BAR Vulkan har de modernisert amerikanske klassikere, med sin egen vri. Her får du servert smaksrike mini tacos, godt utvalg fra deres raw bar, tomahawk og saftige burgere. Og de har selvfølgelig gode cocktailer og et rikt vinutvalg på drikkemenyen.

Takterrassen 

Takterrassen på BAR Vulkan er en unik og solrik sommer-restaurant i Oslo. Lokalet har 250 sitteplasser, egen bar, eget kjøkken og har en fantastisk utsikt over Oslo og det yrende folkelivet rundt Vulkan området.

Takterrassen er utstyrt med en stor pergola og flere parasoller for bedre beskyttelse fra vær og vind. Terrassen kan deles inn i ulike seksjoner hvis man ønsker det eller kun ønsker leie deler av taket.

Her kan man ha både private og bedriftsarrangement, da det er et perfekt lokale for afterwork, sommerfester, kick-off, sommeravslutning m.m.

Se mer. 

Mat & drikke

BAR Vulkan lager modernisert amerikanske klassikere med en egen vri. Her kan du få servert smaksrike mini tacos, tomahawk, et godt utvalg fra deres raw bar og saftige burgere. Baren har selvfølgelig gode cocktailer og et rikt vinutvalg på drikkemenyen.

Nightlife

BAR Vulkan Nightlife er deres klubbkonsept med nattklubb og spennende eventer.

Send melding til BAR Vulkan

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.