Søk i Aktiv i Oslo

På MAD blir du glad så fort du går inn døren. Takterrassen deres byr på alt en uteservering skal inneholde, og hele eller deler av restauranten kan leies for arrangementer.

MAD at BAR er et stort smil. Dette sjiktet, “Modern American Diner” i Oslo, går MAD inn i med strålende glans. Stedets utseende minner om en delikat og velsmakende paraplydrink fylt av blomster. Stemningen og trivselsfaktoren er til å både ta og føle på. På MAD har de samlet alt det beste de forente statene har å by på. Både atmosfæren, spreke drinker, saftige burgere, himmelske østers og uforglemmelige mini tacos sklir over bordene til alles fornøyelse. MAD har gjenskapt det suksessrike amerikanske kjøkkenet, og drysset på med mer eksklusivitet og nydelige smaker. En umiddelbar slager i et av Oslos mest trendy områder – Vulkan. 

Besøk deres (fargerike) hjemmeside her. 

“Come as you are” – her er det plass til alle!

Mat og drikke

Det er liten tvil om at en entusiastisk stab er med på å prege opplevelsen, og du kan forvente at imponerende smaker melder seg. Her får du aldri nok av MAD at BAR sine Østers og Mini Tacos, eller deres mangfoldige tilbud fra det amerikanske kjøkkenet. Endelig har Oslo et sted hvor du slipper å krysse Atlanteren for å tilfredsstille lysten etter juicy American food.

I stil til maten får du servert deilige drinker, så syrlig, søt eller spicy du måtte ønske.

Takterrassen – åpen til 1. september hver sommer

Vulkan Taket – har du ikke vært der, har du garantert hørt om det. Her omfavnes du av nydelig utsikt, stemningsfull musikk, frodige dekorasjoner og sommerfryd på sitt aller beste. Når været tillater det flyttes hele restauranten opp på taket. Ved dårlig vær er restauranten nede åpen. Bookinger flyttes automatisk, alt etter hvor solen, regnet og skyene er plassert på himmelen. Her kan på en og samme dag få steke i solen, flykte til velkommen skygge og mot kvelden oppleve en rosa og lyseblå himmel i magisk solnedgang, til smaken av delight og til lyden av dansevennlig musikk.

Arrangement på MAD at Bar

Sommerfest, bursdag, kick off, julebord, firmafest – you name it – MAD at BAR leier ut sine lokaler til ethvert formål. De er, uten tvil, upåklagelig opptatte av gjestenes totalopplevelse. De sørger for at det hele skal føles eksklusivt i en nydelig atmosfære hvor du kan senke skuldrene og bare kose deg. Dette lille amerikanske matparadiset i Oslo vet å varte opp sine gjester. 

Velkommer til MAD at BAR!

Kontakt MAD at BAR

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.