Søk i Aktiv i Oslo

Restaurant Kontrast

Restaurant Kontrast er kåret til en av Nordens Beste restauranter! Her kan du invitere til selskap i hele restauranten, og det er plass til opp mot 60 gjester. Flotte lokaler og mat i toppklasse!

Få en matopplevelse utenom det vanlige! Kontrast er en moderne, skandinavisk restaurant med fokus på kortreiste sesongråvarer. Hovedfokuset er å levere norske produkter i verdensklasse. Så langt det er mulig benyttes økologiske råvarer.

Restauranten høster stadig toppkarakterer på anmeldelser, og er en av tre restauranter fra Norge som er med i OAD-guide over Europas 200 beste restauranter.

Resturant Kontrast tilbyr Chambre Sepraree

I restauranten har de to delikate og innbydende Chambre Separee. Et med plass til opp til åtte personer og et annet med plass til 20. Her kan du invitere til små, lukkede sammenkomster og feiringer om det enten er med familie, venner eller kollegaer.

Her kan du få selskapsmenyer som lages ut i fra dagens beste og tilgjengelige råvarer og det kan velges mellom 4, 6 og 10 retters menyer.

Større selskap

Lokalene er moderne, lyse og attraktive – den perfekte rammen til et selskap der du vil gjøre noe ekstra ut av feiringen og gjøre stas på gjestene. Du kan invitere til større selskap i hele restauranten, og det er plass til opp mot 60 gjester. Her får dere velge mellom 4, 6 og 10 retters selskapsmenyer som vil gi selskapet den ultimate, eksklusive opplevelsen når det kommer til både mat og drikke.

 

Send melding til Restaurant Kontrast

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.