Søk i Aktiv i Oslo

Restaurant Savage

Restaurant Savage er et must-visit for alle matentusiaster som er på jakt etter en unik kulinarisk opplevelse i Oslo. Med en Michelin-stjerne som bekreftelse på sin eksepsjonelle kvalitet, leverer Savage en blanding av kulturer og smaker som reflekterer Oslos pulserende mangfold

Restauranten tar sin inspirasjon fra den unike bakgrunnen til Executive Chef, Andrea Selvaggini, som vokste opp i utkanten av Roma og ble kjærlig kalt ‘den lille villmannen’.

Med erfaring fra kjøkken i Italia, Frankrike, Luxembourg, Spania, Mexico og selvfølgelig Norge, har Andrea satt sitt preg på anerkjente kjøkkenteam over hele verden, inkludert stjerneskudd som Quique Dacosta i Dénia, Quintonil i Mexico City og Michelin-stjerne restauranter som Maaemo og Kontrast i Oslo.

Savage hedrer ikke bare kokk Andreas reise, men symboliserer også den ville naturen som er kilden til mange av råvarene på kjøkkenet.

Enten det er hentet fra Norges kalde hav eller de urørte skogene, har mange elementer sin opprinnelse dypt inne i naturen før de blir dyktig håndverket av et dyktig kjøkkenteam, og viser frem essensen av naturens rikdom.

Les mer om Savage. 

Send melding til Restaurant Savage

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.