Søk i Aktiv i Oslo

I Baren

Bjørvikas lokale nabolagspub. I Baren er en hyggelig gastropub der mat, drikke og god stemning nytes i byens nye urbane nabolag. Perfekt for å arrangere både store og små selskap.

Her får du gode retter fra hav og fjell, basert på sesong og råvarer. I baren (som er selve hjertet til I Baren) finner du spennende ølsorter, gode viner og forfriskende cocktails. Her er det mye kunnskap om god drikke og vinkartet er imponerende.

Se meny.

Julebord

Beliggenheten til I Baren er enestående. I Baren ligger i det moderne og pulserende området Bjørvika i Oslo, som gir deg en flott utsikt over fjorden.

De tilbyr også skreddersydde pakker for julebord, slik at du kan tilpasse arrangementet etter dine behov og ønsker. De vil sørge for at alt går knirkefritt, fra menyvalg til underholdning og dekorasjoner.

Les mer.

Arranger et selskap I Baren

Den sentrale beliggenheten i Oslos nye hotspot, Bjørvika, gjør I Baren til et ypperlig sted for både små og store selskaper. Her er dere i nærheten av både kollektivknutepunkt og Oslo sentrum, for ikke å glemme Oslofjorden.

Lokalene er perfekt for både bursdager, firmafester, julebord og andre selskaper.

Om sommeren er deres store uteservering – med kapasitet på 166 sitteplasser – en sikker innertier for sommerfesten.

Kapasitet inne i restauranten er 105 sitteplasser.

Les mer.

After Work

After work (etter jobb) er et konsept som øker i popularitet i Oslo – dette har I Baren virkelig tilrettelagt for. Å møte venner eller kolleger og gå ut etter jobb – også på en hverdag – blir mer og mer vanlig.

Dette er møteplassen etter jobb der du løsner slipset, drar ut hestehalen og tar en kald øl med gode kollegaer.

Velkommen!

Send melding til I Baren

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.