Søk i Aktiv i Oslo

Bjørvikas lokale nabolagspub. I Baren er en hyggelig gastropub der mat, drikke og god stemning nytes i byens nye urbane nabolag. Perfekt for å arrangere både store og små selskap.

Her får du gode retter fra hav og fjell, basert på sesong og råvarer. I baren (som er selve hjertet til I Baren) finner du spennende ølsorter, gode viner og forfriskende cocktails. Her er det mye kunnskap om god drikke og vinkartet er imponerende.

Arranger et selskap på I Baren

Den sentrale beliggenheten i Oslos nye hotspot, Bjørvika, gjør I Baren til et ypperlig sted for både små og store selskaper. Her er dere i nærheten av både kollektivknutepunkt og Oslo sentrum, for ikke å glemme Oslofjorden. Lokalene er perfekt for både bursdager, firmafester, julebord og andre selskaper. Om sommeren er deres store uteservering – med kapasitet på 166 sitteplasser – en sikker innertier for sommerfesten.

Kapasitet inne i restauranten er 105 sitteplasser.

After Work

After work (etter jobb) er et konsept som øker i popularitet i Oslo – dette har I Baren virkelig tilrettelagt for. Å møte venner eller kolleger og gå ut etter jobb – også på en hverdag – blir mer og mer vanlig.

Dette er møteplassen etter jobb der du løsner slipset, drar ut hestehalen og tar en kald øl med gode kollegaer.

På I Baren er det til og med mulig for en bedrift å invitere til After Work, samle kolleger og gå derifra når kvelden er over – faktura kan sendes senere om det er ønskelig. Dette er også mulig for bedrifter som vil invitere til lunsj eller middag.

Miljø og stemning 

God musikk, god stemning, latter og yrende liv merkes med en gang man kommer inn. Du ser langbord med store og mindre selskaper som spiser og hygger seg, og flere som står rundt baren og slår av en prat med gode kollegaer og venner. Utover kvelden fylles det opp av beboere i området som avslutter dagen med en middag med gjengen. På tv-skjermen følger noen med på kveldens kamp.

Kontakt

Operagata 69b, 0194 Oslo
Tlf: +47 99 09 33 70
E-post: bordbestilling@ibaren.no
www.ibaren.no 

Facebook: @ibarenbjorvika
Instagram: @ibaren_bjorvika

Velkommen!

Kontakt I Baren

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.