Søk i Aktiv i Oslo

Restaurant Eik

Med Eikefjord i spissen har restauranten hele tiden fått gode anmeldelser og har etablert seg som en av de virkelig populære Oslo-restaurantene. Her tar de også imot selskaper og har et eget Chambre séparée innerst i restauranten.

I moderne og avslappede lokaler har Restaurant Eik i over 10 år servert innovative smaksopplevelser til en veldig god pris. Restaurant Eik har fått utmerkelsen «Bib-gourmand» hele 12 ganger i Michelin-guiden.

Chambre séparée og selskap

Skal du holde et intimt selskap eller har behov for et adskilt rom til forretningsmiddag eller lignende er deres Chambre séparée perfekt.

Her finner du et eget, delikat Chambre séparée innerst i restauranten hvor det er plass til grupper på 10-20 personer. Her har dere muligheten til å være i fred, samtidig som dere kan bestille fra den vanlige menyen.

Savoy Bar

Baren på Hotel Savoy byr deg på et rikholdig barkart med gode viner på glass og spennende drinker. Her kan du også nyte en rask matbit, en treretter servert på en tallerken fra kjøkkenet på Restaurant Eik til 195,-

Baren holder åpent tirsdag-lørdag: 16.30-01.00

Kontakt Restaurant Eik

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.