Søk i Aktiv i Oslo

Frenchie

  • Frenchie Solli Plass Vis kart

Frenchie er en bistrorestaurant hvor du får franske klassikere med en moderne vri, midt i hjertet av Solli plass! Restauranten er vakkert og sofistikert innredet, og passer for selskaper på inntil 30 personer.

I restaurantlokalet med 90 sitteplasser, er det også tre båser med plass til seks personer i hver. Disse båsene er noe adskilt fra resten av restaurantlokalet – perfekt hvis en ønsker å sitte litt tilbaketrukket. Stedets atmosfære og service er både lun, hyggelig og hjelpsom.

De har også en stor og innbydende uteservering hvor nydelig mat og drikke kan nytes når været tillater det.

SELSKAP HOS FRENCHIE

Frenchie passer for grupper opptil 30 personer. De tilbyr en egen selskapsmeny med forretter som deles og hovedretter og desserter til hver gjest. Stedet passer ypperlig både til firmamiddager, jubileer, bursdager, julebord, dater og andre hyggelige sammenkomster.

MAT & DRIKKE

Deres grenseløst gode franske retter med en moderne vri, er laget av gode råvarer og er en raus matopplevelse. Her får du alt fra deleretter, hovedretter og gode oster.

Selv om Frankrike er deres favorittområde, byr de på viner fra nesten hele verden. I vinkartet har de fokus på at utvalget skal være spennende og variert, passe til rettene og aller helst komme fra vingårder med en bærekraftig filosofi.

MILJØFYRTÅRNSERTIFISERT

Frenchie er en bærekraftig restaurant med stort fokus på å redusere matsvinn. De tar miljøansvar og bidrar i jobben for en grønn omstilling. Frenchie er stolte over å være Miljøfyrtårnsertifisert på bakgrunn av at de;

  • Jobber for å ha et sunt og godt arbeidsmiljø
  • Unngår all bruk av engangsartikler
  • Klimamerker alle rettene
  • Bruker kun fisk fra bærekraftig fiske i følge WWF’s retningslinjer
  • Oppfordrer alle sine samarbeidspartnere og leverandører til å hjelpe dem å velge mest mulig miljøvennlige produkter

Send melding til Frenchie

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.